Ayda ve Robbie Williams evinin kapılarını açtı

Ayda ve Robbie Williams, Beverly Hills’teki evlerini Elle dergisine açtı. Çocukları ve besledikleri hayvanlarla büyük bir aile olduklarını söyleyen çift, dekorasyon tercihlerini de anlattı.

Ayda ve Robbie Williams evinin kapılarını açtı - Sayfa 1

Kaliforniya doğumlu oyuncu Ayda Field Williams ve eşi, İngiliz pop ikonu Robbie Williams, 2015’te Beverly Hills’teki bu evi satın aldıklarında, herhangi bir düzenleme yapmadan, önce fazlalık yapan her şeyi ortadan kaldırmaları gerektiğini biliyorlardı.


18
Ayda ve Robbie Williams evinin kapılarını açtı - Sayfa 2

Geçen yıl Robbie’nin yanında jüri üyesi olarak The X Factor’a katılan Ayda “Gösterişli bir evimiz olsun istemedik. Eskiye dönük ve canlı, daha basit bir ortam yaratmayı arzu ettik” diyor.

Los Angeleslı tasarımcı Cliff Fong, evin dekore edilmesine nasıl yardımcı olduğunu anlatırken nasıl çalıştıklarına dair birkaç ipucu veriyor ve “Evi sadeleştirmek ve daha bağımsız kılmak için bazı rötuşlar yapmamız gerekti. Abartılı Beverly Hills stilinden özellikle kaçındık” diye de ekliyor. 


28
Ayda ve Robbie Williams evinin kapılarını açtı - Sayfa 3

8 KÖPEK, 2 KEDİ, 1 KAPLUMBAĞA VE 3 ÇOCUK

10 yatak odalı, 25 bin metrekarelik bu mekanı ev haline getirmek, boş bir tuval üzerinde çalışmak misali, yeni bir hayata başlamak gibi. Sekiz köpek, iki kedi, bir kaplumbağa ve üç çocukla birlikte Ayda ve Robbie’nin herkesin uyum sağlayabileceği, özgür bir yer olmasına ihtiyaçları vardı. 

38
Ayda ve Robbie Williams evinin kapılarını açtı - Sayfa 4

SAKİN VE SEVGİ DOLU ZAMANLAR BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Robbie Williams “Büyük bir ailemiz ve kalabalık bir takımımız var” diye açıklıyor ve Ayda Field Williams, evin “bir ailenin yaşayabileceği, eğlenebileceği ve rahat nefes alabileceği, hiçbir şeyin aşırı olmadığı bir yer olması gerektiğini” belirterek “Tam kapasite çalışıyoruz” diye ekliyor.

48