Konut Haberleri
23 Eki 2012 16:54 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:06

Ayda 488 TL taksitle ev sahibi olun!

Nestavilla, ayda 488 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Arsanız hazırsa evinizi 15 gün içerisinde kuran Nestavilla, kişiye özel projeler de üretiyor.

Ayda 488 TL taksitle ev sahibi olun!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, ev hayali kuranları 15 günde ayda 488 TL taksitle "ev"lendiriyor. En çok, arsası hazır olan orta gelir grubu ve emekliler tarafından tercih edilen Nestavilla, villaları aratmayacak konforda evler yapıyor.

Özellikle orta gelir grubu ve emeklilerin tercih ettiği Nestavilla, ayda 488 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Arsanız hazırsa evinizi 15 gün içerisinde kuran Nestavilla, kişiye özel projeler de üretiyor.

Standart ev tiplerinin dışında kişiye özel projeler de geliştiren Nestavilla, müşterilere çok uygun ödeme seçenekleri de sunuyor. Nestavilla'nın fiyatları, projenin büyüklüğü, uygulama alanının koşulları, uygulanacak bölgenin iklim şartlarına göre değişiyor.

Örneğin Nestavilla'nın en çok tercih edilen modellerinden biri olan Melisa, 31 bin 500 TL'ye satılıyor. Bunun yanında Nestavilla'da taksitli ödeme seçenekleri de mevcut. 7 metrekarelik terası ile birlikte 68 metrekare olan 2+1 odalı Melisa modeline, 7 bin 878 TL peşinat verdikten sonra ayda 488 TL ödeyerek de sahip olunabiliyor.

Nestavilla aynı zamanda çok kısa sürede kuruluyor. Konutun üretim dahil anahtar teslim kurulum süresi; projenin şekline, boyutuna, tek katlı ya da iki katlı olmasına ve kurulumun yapılacağı bölgenin özelliklerine göre 15 ile 45 gün arasında değişiyor

Başta Marmara, Ege ve Akdeniz olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinin iklim koşullarına uygun olarak üretilen Nestavilla, aynı zamanda kolayca sökülüp taşınabiliyor.

Her geçen gün genişleyen bayi ağı sayesinde de müşterilerine bulundukları yerlerde daha hızlı ve güvenli çözümler sunan Nestavilla'nın, Türkiye'nin dört bir tarafında aynı anda çözüm sunabilecek kalitede ve sayıda profesyonel montaj ekipleri bulunuyor.