Ekonomi
15 Kas 2020 09:05 Son Güncelleme: 15 Kas 2020 09:30

Avrupa'da sağlam adımlarla yürüyor! Peker GYO 500 bin Euro'ya gayrimenkul aldı

2020 yılının 9 aylık döneminde de 93,6 milyon TL’lik kâr açıklayan Peker GYO, Almanya'nın Vestfalya eyaletinde bulunan 417 bin metrekare büyüklüğünde gayrımenkulü 500 bin Euro bedelle satın alınmak üzere sözleşme imzaladı.

Avrupa'da sağlam adımlarla yürüyor! Peker GYO 500 bin Euro'ya gayrimenkul aldı

Ataköy Nef  22, Sultan Makamı Çengelköy, Anthill Residence ve Bomonti Business Center gibi projelere imza atan Peker GYO, Avrupa’da sağlam adımlarla yürüyor. Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker “Sadece Peker Holding olarak bugüne dek Almanya ve İngiltere’de toplam 20’ye yakın projeye ‘Made in Turkey’ imzası attık” derken, Almanya’da 500 bin Euro bedelle gayrımenkul satın alımı yaptıklarını açıkladı.
 
Peker’in verdiği bilgiye göre, Almanya’nın Vestfalya eyaletinin Recklinghausen şehrinde yer alan gayrımenkul 417 metrekare kiralanabilir alana sahip ve üzerinde 3 daire 1 ticari alan yer alıyor. Attıkları adımın karşılığında yıllık 40 bin Euro kira geliri elde edeceklerini belirten Hasan Peker, “Türk gayrimenkul sektörünün bayrağını yurtdışında da şerefle dalgalandırmaya devam edeceğiz.” dedi.


 
Peker GYO olarak 2020 yılının 9 aylık döneminde de 93,6 milyon TL’lik kâr açıkladıklarını vurgulayan Hasan Peker şöyle konuştu: “Yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Almanya, İngiltere ve Hollanda yine ana hedef pazarlarımız arasında. Bunun yanında, yurtiçinde de dünya başkenti İstanbul’a yakışır bir eser kazandırmak için çaba sarf ediyoruz”