Konut Haberleri
21 Ağu 2015 11:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:09

Avrupa Residence Office Ataköy'ün satış ofisi kuruldu!

Artaş İnşaat'ın Yenibosna E-5'te inşa edeceği Avrupa Residence Office Ataköy projesinde satışlar ikinci kez ertelendi. İşte yeni satış tarihi...

Avrupa Residence Office Ataköy'ün satış ofisi kuruldu!

Artaş İnşaat'ın Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçirmeye hazırlandığı Avrupa Konutları Ataköy projesinde satışlar yeniden ertelendi. 

İsmi Avrupa Residence Office Ataköy olarak belirlenen ve daha önceden Mayıs'ta başlaması hedeflenen projede sonrasında satış tarihi Haziran'a ertelenmişti. Ancak projede yeni bir erteleme kararı ile satışların Eylül ayında başlayacağı duyuruldu.

Ön talep sürecinin devam ettiği Avrupa Konutları Ataköy projesinde satış ofisi de kuruldu. Toplam arsa alanı 8.796 metrekare olan Avrupa Konutları Ataköy projesinde 200 daire yer alacak.

Ofis ve dükkanların da bulunacağı Avrupa Konutları Ataköy projesi Kale Kilit'e ait eskiden Fuzul Otomotiv'in yer aldığı alanda yükselecek.

2 bloktan meydana gelecek olan Avrupa Konutları Ataköy projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

2017 yılının sonunda teslimlerin yapılacağı Avrupa Konutları Ataköy projesinde ertelenmelerin teslimleri etkileyip etkilemeyeceği ise bilinmiyor.

Avrupa Konutları Ataköy projesinde bir blokta rezidans daireler ve diğer blokta ise ofisler bulunuyor.

Avrupa Konutları Ataköy projesinde yer alan ofislerin alanları 200 metrekareden başlıyor ve 1.000 metrekareye kadar çıkıyor.



Avrupa Konutları Ataköy projesi Timur Gayrimenkul Nef Ataköy 22, MFA İnşaat Ataköy Towers ve Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro Ataköy ile Selenium Ataköy projelerine komşu alanda inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Ataköy iletişim
Telefon: 444 38 25
Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com/
Kübra GENÇ/Emlakeki.com

* Haber görseli Avrupa Konutları Kale projesine aittir.