Konut Haberleri
22 Mayıs 2014 13:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:05

AVM bölümünü yarın açıyor!

Torunlar GYO’nun Bağcılar Mahmutbey yolu üzerindeki projesi Mall of İstanbul AVM’sinin 23 Mayıs 2014 tarihinde hizmete girmesi bekleniyor

AVM bölümünü yarın açıyor!
Mall of İstanbul, 350 mağazası, Türkiye’nin ilk fantastik eğlence merkezi MOİ Park’ı, 16 salonlu, 3050 koltuk kapasiteli sineması, 700 kişilik gösteri sanatları merkezi, geleneksel ve modern sanatlar sokağı ile sektöre farklı bir dinamizm kazandırmaya hazırlanıyor.

Projenin hayata geçirildiği günden bugüne konutların yaklaşık yüzde 90’ını, ofis kulenin ise yüzde 75’i satıldı. Ayrıca Mall of İstanbul’da 35 farklı ülkeye satış yapıldı.

Her biri ayrı konsepte sahip üç büyük ve iki küçük olmak üzere 5 atrium alanına sahip Mall of İstanbul’a 11 ayrı noktadan giriş yapılabilecek. 83 adet yürüyen merdiven ve 42 adet asansör ile iç ulaşımın sağlanacağı alışveriş merkezi ziyaretçilerine geniş koridorları ile kolay dolaşım ve alışveriş imkânı sunacak.

Mall of İstanbul’un en dikkat çeken özellikleri arasında yer alan bir diğer bölüm ise “Geleneksel Sanatlar Sokağı.” Kaybolmaya yüz tutan mesleklerin, el sanatlarının geleceğe taşınmasının desteklenmesi amacıyla oluşturulan bu özel bölümde, meslek erbabının kullanabileceği otantik bir çarşı alanı oluşturulacak.

Eğlence konsepti ile de dikkat çeken Mall of İstanbul, Türkiye’nin temalı ilk kapalı eğlence parkı MOİPARK’a ev sahipliği yapacak.