Konut Haberleri
09 Kas 2013 13:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:39

Ataşehir Sample Style İstanbul'da yüzde 10 indirim!

Ataşehir'de yükselen Sample Style İstanbul'da yüzde 10 indirim fırsatı bulunuyor

Ataşehir Sample Style İstanbul'da yüzde 10 indirim!
Sample Style %70’i yeşil alan olarak değerlendirilen 1.000 m2’lik alan üzerine inşa edilen Sample Style tek bir blokta zemin+6 katta birbirinden ferah,konforlu ve prestijli 24 daireden oluşuyor. Sample Style projesinde  1+1,2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Sample Style Şerifali'de teslimler 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. 
 
Türkiye ’nin en hızlı değer kazanan lokasyonu Ataşehir ’in engüzel yerinde, Anadolu yakasının merkezine hakim konumda Şerifalide bulunan Sample Style projesinde Kasım Ayı'na özel yüzde 10 indirim fırsatı.
 
Sample Style projesinde 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 196 bin liradan, 2 oda 1 salon evler 290 bin liradan , 3 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 364 bin liradan satışa çıktılar.
 
İnsan doğasına uygun benzersiz mimari...
 
Benzersiz ve göz alıcı mimarisiyle Şerifali’nin siluetine sofistike bir yorum getirecek Sample Style’in her bir metrekaresi insan doğasına uygun olarak tasarlandı.
 
Tüm Satışlarda %10 İndirim! Üstelik Kredi taksitleriniz 2014 ocak Ayında başlasın
 
Sample Style  siz değerli müşterilere peşin ve taksitli tüm satışlarda toplam fiyat üzerinden lansmana özel %10 indirim sunuluyor. Size de bu cazip fırsattan yararlanıp Sample Style’ın değerli bir sakini olmak kalıyor! Üstelik %25 peşin kredi taksitleri ile Ocak 2014 de!  Bu kampanyadan yararlanmak için son gün 30 Kasım! Kampanyadan yararlanmak ve daha detayli bilgi almak için sizi Sample Style satış ofisine bekliyoruz!
 
Sample Style, kara, hava, deniz ve demiryolu ulaşımlarının yanı başında yer alıyor. İnşa edildiğinde Türkiye’nin yeni finans merkezinin komşusu olacağı için değeri günden güne artan bir yaşam projesi olan Sample Style, büyük alışveriş merkezlerinden eğitim kurumlarına, hastanelerden sinemalara ihtiyaç duyabileceğiniz her yere yakın bir lokasyonda yükseliyor.
 
Rams Yapı vizyonu'nun bir örneği olarak Sample Style her şeyden önce sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan bir proje. Bol yeşil alan, kapalı otoparkı ile  insana hizmet eden değerler, her yaştaki insanın gereksinimine cevap vermek ve farklı aile tiplerinin mutluluğunu sağlamak için bir araya getirilmiş , estetik ve konfor anlayışı detaylarda yaşatılarak Rams Yapı kalitesiyle sunulmuş.
 
0216 291 26 00

www.samplestyle.com.tr