Konut Haberleri
16 Kas 2012 16:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:11

Aris Park’ta 160 bin liraya daire

Beylikdüzü Aris Park’ta son daireler satışta. 1 oda 1 salon dairelerin 160 bin TL’den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 40 ay sıfır faiz imkanı sunuyor.

Aris Park’ta 160 bin liraya daire

Beylikdüzü’nün merkezinde yükselen Aris Park’ta sınırlı sayıda bulunan 1+1 daireler 160 bin TL’den başlayan fiyatların yanı sıra 40 ay sıfır faiz imkanı sunuyor.

Aris Park Residence, her biri 14 katlı 3 bloktan oluşan toplamda 267 daireden oluşuyor.

24 saat kapalı devre güvenlik sistemi ve konusunda uzman güvenlik ekibiyle sürekli ve etkin koruma altında olan Aris Park Residence' da, 900 m2 kapalı alana sahip sosyal tesis de düşünülmüş. 

Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, yoga odası, plates odası, çocuk oyun odaları, bay & bayan soyunma odaları ve duş kabinleri gibi imkanlar bulunan Aris Park Residence sosyal tesisleri; rahat bir ortam sağlamak amacıyla bay ve bayanlara ayrı ayrı günlerde kullanılmak üzere dizayn edilmiş.

Aris Park Residence'ın 15. katında yer alan,  Cep Sineması ve deniz manzaralı Roof Cafe bulunuyor. 7/24 resepsiyon hizmet ile residence hizmetlerinin eksiksiz sunulacağı proje de; kartlı giriş sisteminden rent a car hizmetine, fatura takibinden teknik servise kadar her ayrıntı düşünülmüş. 

Beylikdüzü’nün merkezinde konumlanan Aris Park Residence projesinden, tek bir vasıta ile şehir merkezine ulaşılabiliyor. Ayrıca proje; E5 ve E6 otoyolları ile ulaşımda avantajlı bir konumda bulunuyor.

Eğitim kurumları, ilçe camileri ve alışveriş merkezlerine yakınlığının yanı sıra, bulunduğu bölge itibari ile herhangi bir alt yapı sorunu olmayan Aris Park Residence yaşamın her alanında avantaj sağlıyor.

İnşaatı hızla devam edilen Aris Park Residence, sizlere hafta sonu çeşitli aktiviteler eşliğinde keyifli ve eğlenceli zaman geçirme ve örnek daireyi ve örnek katı gezme fırsatı sunuyor.

Erken teslim edilmesi planlanan daireler için anlaşmalı bankalardan kullanılacak konut kredisinin yanı sıra şirket bünyesinde 40 ay sıfır faiz imkanı sunan Aris Park, ayrıca kişiye özel esnek ödeme seçeneklerini de sunuyor.

Aris Park’ta daireler;

61 metrekare 1 oda 1 salon 160-175 bin TL arasında,

121 metrekare 2 oda 1 salon 215 -245 bin TL arasında,

171 metrekare 3 oda 1 salon 270 -340 bin TL arasında değişen fiyetlerle satılıyor.