Konut Haberleri
06 Mar 2017 08:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:02

Arazi alıp taksidi ödeyemeyenlere müjde! Ertelendi

2B arazisi olup da satın alma başvurusunu yapan ancak ödemesini yapamayan veya taksitini ödeyemeyen vatandaşlara 6 ay erteleme imkanı geldi...

Arazi alıp taksidi ödeyemeyenlere müjde! Ertelendi
2B arazilerinde bir müjde daha... Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bu ülke eğer kalkınacak,  büyüyecekse, bütün reformlar hızlı ve kuvvetli şekilde yapılacaksa bunun en  önemli şartı, yönetim sisteminde bu reformun yapılması, Cumhurbaşkanlığı Hükümet  Sisteminin sistemimize kazandırılması, sorumlu yargının getirilmesi." dedi.

Bakan Ağbal, Serdivan ilçesinde bir restoranda Sakarya Serbest  Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleriyle buluşmasında yaptığı konuşmada,  anayasa değişikliğiyle hem yasama hem yürütme hem de yargıda yönetim sistemleri  bakımından çok ciddi kapsamlı değişiklikler yaptıklarını anlattı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ön plana çıksa da aslında yasama,  yürütme ve yargıda köklü değişiklikler yapıldığını vurgulayan Ağbal, "Onun için  getirilen anayasa değişikliği kendi içerisinde bütünlük oluşturan, kendi  içerisinde birbirini bütünleyen ve yepyeni yasama, yürütme, yargı ilişkilerini  yeniden düzenleyen bir reform. Yönetim sistemi reformu, Türkiye'yi ileriye  taşıyacak bir yapısal reformdur." diye konuştu.

Ağbal, yönetim sisteminde temsili demokrasiyi güçlendireceklerini  vurgulayarak, "Gerçekten bütün kuvvetler, yeni sistemde gücünü, kuvvetini  milletten doğrudan alıyor. Doğrudan demokrasi aslında bu yolla güçlenmiş oluyor.  Yönetimde istikrar ve güçlü temsil. Burada en fazla önemsediğimiz konu,  yönetimde, siyasette istikrar. Bunun, bu ülkeye ne kadar zarar verdiğini  1980-1990'lı yıllarda hep beraber gördük. Onun için Türkiye'nin ileriye dönük  ortaya koymuş olduğu vizyonu yerine getirebilmesinin birinci yolu, yönetimde  istikrarın sağlanmasıdır." ifadelerini kullandı.


ETİKETLER
#2b #2b arazi