Konut Haberleri
22 Eyl 2016 14:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:40

Apple yeni uygulamasıyla evleri koruyacak!

Dünya devi Apple, yeni bir güncellemeyle geliyor.. Apple iOS 10 ile evlerinizin güvenliğini sağlamaya hazırlanıyor.

Apple yeni uygulamasıyla evleri koruyacak!
Apple son zamanlarda yeni bir uygulama imza atıyor. Bu uygulama ile evlerinizin güvenliğini uzaktan bile sağlayabiliyorsunuz. iOS 10 adıyla gündeme gelen bu uygulama ile evlerinizdeki lambaları, panjurlarınızı, kombinizi ve daha pek çok akıllı ev aletlerinizi uzaktan kumanda ile açıp kapatabiliyorsunuz.

Peki uygulama nasıl kullanılıyor? Öncelikle ücretsiz olan bu iOS 10 uygulamasını iPad veya iPhone'nunuza indiriyorsunuz. Daha sonra üzerinde “Apple Home Kit Uyumluluk Rozeti” bulunan cihazlarınızı programa tanıtıyorsunuz. Bir kez bağlantı kurduktan sonra ev aletlerinizin uzaktan kumandası, sizin için mümkün hale geliyor.

En önemlisi de telefonunuza güvenlik sistemi bağlamanız mümkün hale geliyor. Dışarı çıktığınızda, “kapıyı kilitledim mi?” ,“Ocağı söndürdüm mü?” endişeleriniz bu uygulama ile son buluyor.
iOS 10 uygulaması ile yapabilecekleriniz bu kadarla sınırlı kalmıyor. İlginizi çekebilecek uygulamalarından bazılarında ise kendi el yazınızla mesaj yazabiliyor, görsel olarak tasarımı değiştirilmiş haritasından faydalanabiliyorsunuz. Apple iOS 10 uygulamasıyla, daha kişisel, daha güçlü, daha eğlenceli olduğunu iddia ediyor.
ETİKETLER
#apple # ev # koruma