Yeni Projeler
14 Mayıs 2014 14:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:02

Ant Yapı İstanbul'a üç yeni proje

Ant Yapı; Halkalı’da Antplato, Beylerbeyi’nde Antteras ve Ümraniye’de Antasya olmak üzere birbirinden farklı konseptte üç yeni projeye imza atıyor!

Ant Yapı İstanbul'a üç yeni proje
Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeyi 1991 yılından bu yana hayata geçiren Ant Yapı, İstanbul’da toplam 500 milyon dolarlık üç yeni proje daha gerçekleştiriyor.

Toplam değeri 500 milyon dolar olan yeni projelerinden söz eden Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ant Yapı olarak yurtdışında çalışmış olmanın getirdiği avantajları yurtiçindeki projelerimizde kullanıyoruz. Yurtiçinde dengeli ve fizibilitesi sağlam projeler geliştirmeye dikkat ediyor, adımlarımızı buna göre atıyoruz. Bu üç proje de bu kriterler dikkate alınarak oluşturuldu” dedi. 

Halkalı’da ofis ile “home ofis” konseptini bir arada sunan Antplato’nun yanı sıra, Beylerbeyi’nde muhteşem boğaz manzarası sunan kent villası konseptli Antteras ve Anadolu yakasının en gözde bölgesinde bulunan rezidans konseptli Antasya projeleri ile Ant Yapı, Türkiye’de toplam 1000 birimlik bir proje büyüklüğüne ulaşmış oluyor.

Anadolu yakasının en gözde bölgesinde bulunan rezidans konseptli Antasya projeleri ile Ant Yapı, Türkiye’de toplam 1000 birimlik bir proje büyüklüğüne ulaşmış oluyor.

Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, muhteşem boğaz manzarasına hakim olan bir tepede, Beylerbeyi semtinin tarihi dokusu göz önüne alınarak projelendirilen Antteras’ın ise iki parselde toplam 82.000 metrekare arsa alanı ve 52.000 metrekare inşaat alanı bulunuyor.