Konut Haberleri
05 Nis 2015 01:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:32

Ankara’ya marina geldi

Sinpaş Yapı, Ankara’ya marina yaşamını getiriyor. Başkenti birçok yenilikle tanıştıracak Marina Ankara, rengarenk yaşamıyla Ankara’nın yeni simgelerinden biri olacak

Ankara’ya marina geldi
SİNPAŞ Yapı, marina konseptiyle başkente yeni değerler katan Marina Ankara projesini Çankaya Oran’da hayata geçiriyor. Yaklaşık 120 bin metrekarelik bir alanda 3 ayrı yaşam konseptiyle geliştirilen Marina Ankara projesinin ilk konsepti Marina Towers’da satışlar başladı. Bugüne kadar alışılagelmiş projelerden çok farklı olan Marina Ankara, yaklaşık 15.000 m²’lik kesintisiz gölet çevresinde tasarlanan yaşam alanları ile Çankaya Oran’da bambaşka bir hayatın kapılarını açıyor.

Yeşil ve su hep olacak

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, projeyle ilgili  şunları söyledi: “Biz Sinpaş olarak yeşil ve suyu insan hayatının büyük kısmının geçtiği konutlarda, ev yaşamında ilk kullanan firmalardan biriyiz. Bunu 20 yıl önce keşfettik ve bu unsurları projelerimizde kullanıyoruz ve sürekli değişik konseptlerde yoğun şekilde kullanmaya da devam edeceğiz.”

Projeyi Hülya Avşar tanıttı reklamında kızıyla oynadı

PROJENİN tanıtımına Ahmet Çelik ve Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik’le birlikte Marina Ankara’nın marka yüzü Hülya Avşar da katıldı.  Ahmet Çelik, “Böylesine büyük bir projeye, Hülya Avşar gibi büyük bir isim yakışır diye düşündük.” Ünlü sanatçı Hülya Avşar da projenin kendisini çok etkilediğini belirterek, “Anne kız ilk kez kamera karşısına geçtik” dedi. Marina 
Ankara’nın, 3 ayrı yaşam konseptinde gelişeceğini belirten Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik de projenin özellikleriyle ilgili şu bilgileri verdi: “Marina Ankara’nın ilk yaşam konsepti Marina Towers ile birlikte,  Kanyon, Marina, Marina Meydanı, Tropik Ada gibi yeniliklerimizi de hemen inşaya başlıyoruz. Burada yılın 365 günü kayak yapılabilecek Snowland’i de geliştiriyoruz.”

Marina Towers’ta satışlar başladı

MARİNA Ankara’nın ilk yaşam konsepti Marina Towers’ta satışlar başladı. Ankara’nın prestijli kuleleri olarak yükselen Marina Towers’ta 69 metrekareden başlayan ve 444 metrekareye kadar uzanan, 1+1’den 7.5+1’de çok farklı seçenekte konut tipleri yer alıyor. Beş ayrı bloktan oluşan ve toplam 912 dairenin yer aldığı Marina Towers’taki daireler,  bir yandan marina diğer yandan ise vadi ve Eymir Gölü’ne uzanan eşsiz bir manzaraya hakim olacak.