Konut Haberleri
06 Haz 2014 12:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:10

Ankara’nın ilk yeşil ofisi Via Green satışta

Viaport Venezia, Vialand, Viaport Houses & Suites, Sea World ve Crowne Plaza Asia projesiyle öne çıkan Bayraktar İnşaat, gayrimenkul alanındaki yatırımlarını Ankara’da da devam ettiriyor. *Şirket, Ankara’da tamamladığı yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlayan iş merkezi Via Green’de satışlar

Ankara’nın ilk yeşil ofisi Via Green satışta
İstanbul’da Viaport Venezia, Vialand, Viaport Houses & Suites, Sea World ve Crowne Plaza Asia projesiyle öne çıkan Bayraktar İnşaat, gayrimenkul alanındaki yatırımlarını Ankara’da da devam ettiriyor.
Şirket, Ankara’da tamamladığı yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlayan iş merkezi Via Green’de satışlara başladı. Via Green’da 128 ofis, 2 restoran, 6 kafe, 2 dükkan ve 3 mağazanın yer alıyor. 

Projedeki ofislerin büyüklüğü 60 metrekare ile 386 metrekare arasında değişiyor. Proje yatay mimariyle hayat buldu ve her katında bahçeler yer alıyor. Metro ve diğer ulaşım imkanlarına yakınlığın da avantajlı görünen proje, LEED adlı yeşil bina sertifikasına sahip. Bu nedenle benzer binalara göre yüzde 40 enerji, yüzde 50 de su tasarrufu sağlanabilecek. Projede, yüzde 25 peşin – 24 ay özel vadelendirme ile satışlar deva ediyor.

Kim ne dedi?
Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar
: ‘’ 1953 yılında kurulan şirketimiz, inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Her biri marka haline gelen 2 milyon metrekareyi aşan üstyapı projelerinin yatırımlarını üstlendik.
Bunlar arasında, açık hava alış veriş merkezi Viaport, iç erisinde AVM-ofis-konut ve rezidansların yer aldığı Viaport Venezia, Vialand, prestijli rezidans ve konutları ile Viaport Houses & Suites bulunuyor.
Ankara’da ise Via Tower ve Via Twins projelerini hayata geçirdik. Via Green projesi ise yeşil bina özelliği taşıyan ilk iş merkezi olma özelliği taşıyor.