Konut Haberleri
06 Ara 2020 10:23 Son Güncelleme: 06 Ara 2020 10:32

Ankara'da sahil ve kayak keyfi sunan Yalı Vadi inşaatı başladı

Denizi olmayan Ankara'da sahil ve yelkenli keyfi ile birlikte kayak imkanı da sunan proje Yalı Vadi için inşaat çalışmaları başladı.

Ankara'da sahil ve kayak keyfi sunan Yalı Vadi inşaatı başladı

Çankaya’nın Oran semtinde sahil ve kayak keyfini bir arada sunan 122 konutluk Yalı Vadi projesinin inşaatına başlanıldı. Suni kumsalların yer aldığı projede dileyen küçük yelkenlisiyle maceraya açılırken, dileyen ise Ankara’nın göbeğinde tropik adada keyif yapacak. Deniz ve kumsala alternatif olarak ise karda kayak keyfi sunuluyor.

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya sahil ve kayak keyfi getiren projesi Yalı Vadi’nin inşaatına başlanıldı. Yalı Vadi, Sinpaş GYO’nin Marina Ankara projesinin içinde 2 blokta 122 konut olarak yer alıyor.
 
Teslim tarihinin Haziran 2021 olarak planlandığı suya sıfır konumlu, geniş balkonlu 3+1 ve 4+1 tipli evlerin yer aldığı proje tıpkı adındaki gibi yalı hayatı ve sahil keyfi vadediyor.


 
Karma yaşam projesi olarak hayata geçirilen Marina Ankara’nın içinde yer alan Yalı Vadi sakinleri için ‘suni’ de olsa suyun nimetleri sunuluyor. Küçük yelkenlilerle ve kanolarla keyif yapmak, tropik adada maceralara atılmak ve bunlara alternatif olarak ise karda kayak yapmak Yalı Vadi konseptinde yer alıyor.
 
Marinanın yer aldığı konseptte sahil keyfinin yanı sıra şelalelerin ferahlığı Ankara’nın göbeğinde ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor. Projede özellikle çocukların maceracı ruhlarına yönelik su kaydırağı, sis koyu, suyun üzerinden uzanan ahşap köprü ve gölüyle öne çıkan kanyon bölgesi bulunuyor. İmrahor Vadisi’nde yaklaşık 4 kilometrelik bisiklet parkuru içinde koşu ve yürüyüş alanları da projeye ayrıca değer katıyor.