Konut Haberleri
12 Ara 2020 13:26 Son Güncelleme: 12 Ara 2020 13:34

Ankara'da home ofis arayanlar için Gölbaşı Prime'da 340 bin TL'ye daire

Ankara'da home ofis hayata geçenler için Gölbaşı Prime’da dairelerin satış fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Ankara'da home ofis arayanlar için Gölbaşı Prime'da 340 bin TL'ye daire

Home ofis tarzı hayatı olanlara yönelik Ankara’nın Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi satışa çıktı. Toplam 85 adet 1+1 daire, 12 adet cadde mağazasından meydana gelen proje yatay mimarisiyle ‘yatırımlık ya da oturumluk’ başlığıyla sunuluyor. 

Ticari alanların konut kullanımı ile iç içe geçtiği karma projede daire büyüklükleri 55 metrekare. Home ofis daireler,1+1 çekirdek daire tipli yapılandırılmış fakat modüler ve eklemlenebilir yapısı sayesinde büyük alan kullanımlı daire isteyenlere de fırsat sunuyor. 

Projenin 2021 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Gölbaşı Prime’da dairelerin satış fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Gölbaşı Prime’da 55 metrekare büyüklüğündeki daierelerde giriş holü 6.2, mutfak 6.9, salon 14.2, yatak odası 13.3, banyo 4.7, balkon 9.7 metrekare büyüklüğünde. 

Satın alma dışında kiralama olanağı da sunulan proje 2 ana bulvara cephesindeki cadde mağazalarıyla da dikkat çekiyor. ayırtın. Kira Garanti Sistemi - Profesyonel Bina Yönetimi Hizmetleri gibi yatırımcının konut alımında tercih sebebi olacak özellikler sunuyor.

Gölbaşı Prime projesinde fitness salonu, butik cafe, cep sinema salonu, daire depoları, güvenli giriş imkanı, açık otopark ve kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Mogan Gölü’ne, üniversitelere, devlet hastanelerine yakın bir konumda yer alan proje Eymir Mahallesi Beyşehir Gölü Caddesi'nde hayata geçiriliyor.