AVM
22 Eki 2013 09:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:36

Ankara Taurus AVM 29 Ekim'de açılıyor

Taurus AVM,kapılarını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açıyor

Ankara Taurus AVM 29 Ekim'de açılıyor
Ensari ailesi ve Taurus Investment Holdings'in proje yatırımını gerçekleştirdiği, yaklaşık 200 milyon avro yatırımla hayata geçirilen Taurus AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenecek birbirinden eğlenceli etkinlikle Ankaralılar'a “merhaba” diyecek.
 
Ankara'nın en işlek yollarından olan Konya Yolu üzerine konumlandırılan Taurus AVM'de hummalı çalışmalar devam ederken Ankaralılar ile buluşmak için geri sayım başladı.
 
Adından uzunca bir süre söz ettirecek etkinliklerle 29 Ekim'e damga vuracaklarını kaydeden Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, şöyle konuştu:
 
“Açılışımızın 29 Ekim Cumhuriyet‘in kuruluş yıl dönümünde gerçekleşecek olması bize iki mutluluğu aynı anda yaşattı. Biz de Ankaralılar'a aynı şekilde iki bayramı bir arada yaşatacağız. Birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra sürprizlerle de konuklarımızla buluşacağız. Mimarisi ve teknolojik imkanların sonuna kadar kullanıldığı Taurus AVM'de, engelli vatandaşlarımızın özgürce her metrekareye ulaştığı, en ince ayrıntıların düşünüldüğü bir ortam yaratıldı. Gürültü ve uğultu sorunu, modern teknolojiler vasıtasıyla Taurus AVM'de kafa yormayacak. Taurus AVM'de alışveriş yapmak, kafe ve restoranlarında yemek yemek, sinemasında film izlemek konuklarımıza daha ayrıcalıklı duygular tattıracak.”
 
Taurus AVM'nin seçkin mağazalardan, dünyanın en önemli markalarına; keyifli etkinliklerden, dijital oyunlara; 3 boyutlu görüntü teknolojilerinden, hologram sistemlerine kadar çok sayıda farklılık ve prestij getireceğini dile getiren Kaptan, 29 Ekim'de konukları bazı sürprizlerle karşılayacaklarını belirtti.
 
Uzun süren çalışmaların, yorucu ama bir o kadar da heyecanlı geçen sürecin sonuna geldiklerini, 29 Ekim'de ise çalışmaların meyvelerini toplayacaklarını dile getiren Kaptan, şunları söyledi:
 
“Taurus'un çok farklı bir AVM olması için bu zamana kadar çalıştık. Gerek mimarisi gerekse teknolojik özellikleriyle Ankara'da büyük bir farklılık yarattık. Hummalı bir çalışma sonrasında el birliğiyle Taurus AVM'yi ortaya çıkardık. Ankaralılar da merakla Taurus'u bekliyor. Bize gösterilen ilgi memnuniyet ve gurur verici.”