Fuar
23 Oca 2014 17:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:49

Ankara Düğün ve Evlilik Fuarı açıldı

Anadolu'da en fazla evlilik yapılan il olan Ankara'da düzenlenen fuar bu yıl 5 bin metrekare alanda ziyaretçi ve katılımcıları buluşturuyor.

Ankara Düğün ve Evlilik Fuarı açıldı
Birbirinden ilginç düğün ve kına konseptli showlarla ziyaretçileriyle buluşan fuar 26 Ocak tarihine kadar Ankaralılara en son düğün trendlerini tanıtacak. Ankara'nın tek evlilik ve düğün fuarı olan “Düğün Ankara 2014”te evlenecek çiftlerin, gelinlikten damatlığa, organizasyon firmalarından nikah ve balo salonuna,makyaj uzmanlarından  fotoğraf stüdyosuna, çeyiz, dekorasyon ve mobilyaya kadar her şeyi bir arada bulmaları mümkün. Messe Stuttgart olarak bu yıl ikincisini düzenlenen “Ankara Düğün ve Evlilik Fuarı” 22-26 Ocak 2014 tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluşuyor. Gelen istekler ve değerlendirmeler sonucu bu yıl 5 gün olarak planlanan fuarda ziyaret saatleri de 11.00-21.00 olarak yeniden düzenlendi. ABD Eski Başkanı John F Kennedy'nin eşi Jacqueline Kennedy'nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı; Grace Kelly ve  Marilyn Monroe gibi starların;  Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı Oleg Cassini markası da ilk kez bu fuarda ziyaretçilerle buluşuyor. Geçen yıl da fuara katılan Eski Milletvekili Remziye Öztoprak da birbirinden özel tasarımları ile fuarda yer alan isimler arasındaydı.


Bakteri barındırmayan “at kılından yatak” ilgi odağı
Dünyanın en rahat yatağı olan, hiçbir şekilde bakteri barındırmayan at kılı yatak ziyaretçilerin en çok ilgisini çeken ürünler arasındaydı. Yatağın en önemli özelliği ise üzerinde ne kadar ağırlık olursa olsun at kılı liflerinin arası sürekli boş kaldığından havalandırma özelliğinden hiçbir şey kaybetmemesi. Ayrıca; at kılı elde etme sürecinde hayvana hiçbir zarar verilmemesi ve yüzde 100 ortopedik uyku konforu sağlaması ise diğer önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Dünya evine Limuzin ile yolculuk…
Gelin ve damatları hayatlarının en özel gününe taşıyacak gelin arabasının da diğer detaylar gibi mükemmel olmasını isteyenler için özel limuzinler de fuarda yerini aldı. Türkiye'nin tüm illerine 7/24 hizmet imkanı sunan limuzinler ile havaalanı transferine kadar hayal edilebilecek tüm hizmetler sunuluyor.