Konut Haberleri
15 Ara 2012 14:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:14

Anka Natura’da 728 bine 4+1 bahçe dubleksi

Türkiye’nin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura’da 275 metrekare 4+1 bahçe dubleksi daireler 728 bin TL

Anka Natura’da 728 bine 4+1 bahçe dubleksi

Türkiye’nin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura’da teraslı dubleks dairelerde kaçırılmayacak fırsatlar… 31 Aralık 2012 tarihine kadar AnkaNatura’da teras dubleksi satın almak isteyenlere 24 ay vade için  % 0 faiz avantajı ile ödeme seçeneği sunuluyor.

Hacettepe Ormanı’nın yanı başında ve sürdürülebilir çevre ilkesiyle inşa edilen AnkaNatura’da ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir kampanya başladı. 31 Aralık 2012 tarihine kadar sadece teraslı dubleks dairelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 24 ay vade için ‘ % 0’ faiz avantajı ile ödeme seçeneği sunuluyor.

Akşan Yapı güvencesiyle Ankara’da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura’da daire fiyatına teraslı dubleks sahibi olmak isteyenler, özel kampanya fiyatlarından, uygun ödeme koşullarından yararlanabilecek.

Şehrin keşmekeşinden, gürültüsünden, kalabalığından kaçıp, yemyeşil doğayla iç içe ama bir o kadar da şehre yakın olmak isteyenler için AnkaNatura, Ankara’nın en gözde konut bölgesi Beysukent’te yer alıyor. Büyüklükleri 140 m² ile 376 m² arasında değişen 2+1 daireler ile ara kat dubleksler, bahçe dubleksleri ve teraslı dubleksleri içeren ve toplam 208 konuttan oluşan AnkaNatura, 63.000 m²’lik alana yayılıyor.

Çevre Dostu AnkaNatura

Ankara’nın gri yapısına, AnkaNatura rengarenk bir yapılanmayla doğal bir yaşam şansı sunuyor. AnkaNatura, tertemiz havası ve oksijeniyle Ankara’nın yeni nefesi olma vizyonunu üstleniyor. Çevre dostu proje AnkaNatura, sağlıklı bir gelecek için yaşam alanlarını şekillendiriyor, gelecek için çalışıyor.

Güneş Enerjisi ile Elektrik Üretim Sistemi

AnkaNatura’da, güneş enerjisi sistemleri ile ortak alanların aydınlatmasında tüm elektrik ihtiyacının karşılanması planlanıyor. Böylece yenilenebilir enerji kullanımıyla hem site sakinlerinin aidat yükü azaltılıyor hem de doğaya katkı sağlanıyor.

AnkaNatura’da Akıllı Ev Teknolojisi Ev Sahiplerinin Hizmetinde

AnkaNatura ev otomasyon sistemleri ile hayatı hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. AnkaNatura’da konutların tüm iklimlendirme, aydınlatma ve güvenlik sistemleri kişiye özel bir şekilde ayarlanabiliyor.

Tüm bunların yanında ek donanımlar sayesinde konutların perdeleri bile kontrol edilebiliyor, internet üzerinden bağlanarak hatta uygun bir cep telefonu ile istenilen şekilde müdahele edilebiliyor. Üst düzey yalıtım donanımı ve teknolojiye sahip AnkaNatura’da evlerde tüketilen enerjiyi, devamlı izleyip yönetme olanağı bulunuyor.

Yaşamı Renklendiren Tüm Ayrıntılar AnkaNatura’da

AnkaNatura’nın sosyal yaşam alanı da tüm detaylar düşünülerek projelendirildi. AnkaNatura’nın sosyal yaşam merkezinde;

- Basketbol sahası

- Tenis kortu

- Çoçuk oyun alanları

- Ortak yeşil alanlar

- Misafir otoparkları

- 1000 m²’lik sosyal tesis

- Açık/kapalı yüzme havuzu

- Fitness center ve sauna olmak üzere her şey ayrıcalıklı bir hayat için dizayn edildi.

 

AnkaNatura Fiyat Tablosu

Konut Tipleri

Başlangıç Fiyatları ( TL )

2+1 Daireler

140

Satışı Tamamlanmıştır

4+1 Ara Kat Dubleksleri

256

Satışı Tamamlanmıştır

4 +1 Bahçe Dubleksleri

275

728.000

4+1 Teras Dubleksleri

376

900.000