Güncel
22 Haz 2019 13:31 Son Güncelleme: 22 Haz 2019 13:35

Ampute Milli Takımı'na Ankara'da ev hediyesi

Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ankara'da daire hediye edildi.

Ampute Milli Takımı'na Ankara'da ev hediyesi

AMPUTE Milli Futbol Takımı oyuncularına Ankara'da faaliyet gösteren bir inşaat firması tarafından, projeden kapsamında daire hediye etti.

Projenin satış ofisindeki teslim törenine Ampute Milli Futbol Takımı futbolcularından Osman Çakmak, Barış Telli, Fatih Şentürk, Mert Yılmaz, Feyyaz Gözaçık, Kemal Güleş, Savaş Kaya, Rahmi Özcan, Ömer Güleryüz ve Şeyhmus Erdinç'in yanı sıra inşaat firmasının başkanı Orhan Ünsal da katıldı.

Törende konuşan Ünsal, "Bugün çok önemli bir gün. Belki de bu güne kadar yapmış olduğumuz yardımların, vermiş olduğumuz hediyelerin en güzelini veriyoruz. Millet ve ülke olarak göğsümüzü kabartan, bizi onurlandıran Ampute Milli Takımımıza bir ev hediye ettik. Buradan iş adamlarımıza da çağrı yapmak istiyorum. Ülkemizi dış dünyaya karşı bizi temsil ederek sevindiren, başarıdan başarıya koşan sporcularımızı ve spor kurumlarımızı desteklemeye çağırıyorum. Ayrıca tüm milli sporcularımıza ekstra %25 indirim sağlıyoruz" dedi.

ÇAKMAK: TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ampute Milli Futbol Takımının kaptanı Osman Çakmak, inşaat firmasına şükranlarını sunarken duygularını şöyle dile getirdi: "Kendilerine hediyeleri için teşekkür ediyoruz. Kendileri bizim başarımızı ödüllendirmek istedi ve takımıza ev hediye etti. Orhan Ünsal gibi duyarlı iş adamlarının destekleri takımımız için çok önemli"