Ünlü pastane Venüs'ün yeni patronu Nusr-Et

Son zamanların parlayan yıldızı Nusret, sosyal medya videolarının yanı sıra yatırımlarıyla da konuşuluyor… Ünlü kasap, Etiler'de bulunan ünlü pastane Venüs'ü satın aldı.

Son zamanlarda yurtiçi ve yurt dışında fenomen haline gelen ünlü kasap Nusr-Et, sosyal medyada paylaştığı videolarla da milyonlarca takipçi sayısına ulaştı.

Kendine has pişirme ve tuzlama hareketiyle dikkat çeken Nusret Gökçe'nin restoranları da Nusr-Et olarak ünlendi. Hürriyet yazarı Ayşe Arman, çok konuşulan milli kasap Nusret'le röportaj yaptı. O konuşma içerisinde fenomenin İstanbul Etiler'de bulunan ünlü bir pastaneyi de satın aldığı yer alıyor. İşte o röportaj;Bu haber Emlakeki.com'dan çalınmıştır

Etiler Nispetiye’deki Venüs Pastanesi’ni satın almışsın. Yeni yatırımın mı?
- Evet. 40-50 yıllık bir gelenek Venüs, kendine has bir kültürü var. Hep sevdiğim bir yerdi...

Ne yapmayı düşünüyorsun?
- Bir kere lokasyon şahane, güzel bir buluşma noktası. Kafamdaki, pastane olarak kalması. Ama İtalya ve Fransa’daki örnekleri gibi, tarzı olan özel bir yere dönüştürmek istiyorum. Sabah kahvaltısı da yapabileceksin, akşam 5 çayı da içebileceksin ama şampanya da. Belki geceleri caz çalacak. Puronu, şarabını içebileceksin.

Nusret, Etiler'in simgelerinden sayılan Venüs Pastanesi'nin mülkünü 22 milyon dolara satın aldı.
Emlakeki.com/Seçil selen 

Emlak Katılım'dan ilk çeyrek bilançosunu açıkladı İşte kira getirisi en düşük şehirler... TOKİ'den 250 bin sosyal konut duyurusu! Konut satışları son 3 yılın en düşük seviyesinde