TOKİ’den büyük kampanya

Emekli ve dar gelirlinin ev sahibi olmak için en büyük umudu TOKİ, Trabzon Vakfıkebir 2. Etap projesinde yer alan 60 konutu bugün satışa çıkarıyor.

  • Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon’da ev hayali kuran vatandaşlar için müjdeyi verdi. TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap projesinde yer alan 60 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.                                                                                                                                                        
  • Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. TOKİ Vakfıkebir projesinde en düşük konut fiyatı 91 bin 595 TL, en yüksek konut fiyatı ise 176 bin 657 TL olarak belirlendi.                                                                                                                                                           
  • Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunabilen projede 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı sağlanıyor.                                                                                                                                                    
  • Vakfıkebir 2. Etap TOKİ'de taksit tutarları bin 161 TL ile 305,32 TL arasında değişiyor. Projede en düşük peşinat bedeli 10 bin 991 TL olarak belirlendi.
Yazlıklarını belgesiz kiraya verenlere ceza! Konut fiyatlarındaki artış oranı belli oldu Ev fiyatları ve konut kredisi faizleri uçtu! AVM ciroları şubatta yıllık yüzde 114,6 arttı Gülten Dayıoğlu Ödülü sahibini buldu O ülkede konut fiyatları rekora yaklaştı