TOKİ Kayaşehir kuraları çekildi!

Merakla beklenen TOKİ Kayaşehir projesinde kura çekilişi bugün gerçekleştirildi. Ev hayali kuran aileler çekiliş sırasında heyecan dolu anlar yaşarken kendilerine konut çıkanlar da sevinç göz yaşları döktü

İstanbul'da orta gelirli aileler için TOKİ tarafından mahalle konseptiyle inşa edilen Kayaşehir projesinde ilk tur kuralar bu sabah çekildi. Toplam bin 892 konuta 39 bin 179 kişinin başvurduğu projenin kura çekilişi sırasında heyecan dolu anlar yaşandı.  

2+1'LER ÇEKİLDİ

2+1 kurlarının çekildiği bugün bin 23 konut satışa sunuldu. Kura çekilişi 131 adet şehit ailesi ve gazi ailelerinin konutlarının verilmesiyle başladı. Ardından 899 adet engelli başvurusundan öncelikli olarak 52 adet hak sahibinin konutları belirlendi. Geriye kalan 847 engelli vatandaşın 23 bin 116 kişilik listeye dahil edilerek kura çekilişi yapıldı. Daha sonra bin 23 adet asil hak sahibi belirlendikten sonra 250 adet yedek talihli belirleyerek bugünkü kura çekimi sona erdi.

4 EKİM 2017 TOKİ KAYAŞEHİR KONUT SONUÇLARI TAM LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ
 
Bakırköy 42'nci Noterliği denetiminde gerçekleşen çekiliş Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Çekilişe TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Çekiliş sırasında ev sahihi olmayı bekleyen aileler çekiliş sırasında heyecan dolu anlar yaşadı. Kendilerine konut çıkan aileler ise gözyaşlarını tutamadı.

YARIN 1+1 VE 3+1

Projedeki 1+1 ile 3+1 dairelerin kura çekilişi ise yarın yapılacak. bin 892 konuttan oluşan projeye toplam 39 bin 179 adet başvuru geldi.
 
 
Konut fiyatlarındaki artış oranı belli oldu Gülten Dayıoğlu Ödülü sahibini buldu İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir…