TCDD'den yol ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü yol işini ihaleye çıkarıyor...

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenilemek için ihaleye çıkıyor. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

İHALE İLANI

YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI İŞİ YAPTIRILACAKTIR

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğünden:

Karakuyu - Bozanönü istasyonları arasında Hızlı Yol Yenileme Makinesi ile yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması hizmeti alım (Teknik Şartnameye göre) işidir.
İhale Kayıt No                           :  2017/60823
İdarenin:
a) Adresi                                    :  TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Aliçetinkaya Mah. GAR/AFYONKARAHİSAR
b) Telefon ve Faks Numarası    :  0 272 213 76 21 - 0 272 214 19 43
c) Elektronik Posta Adresi         :  www.tcdd.gov.tr (tcddihalekomisyonuafyon@mynet.com)
1 - İhale konusu işin adı ve miktarı: Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasında Hızlı Yol Yenileme Makinesi ile yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması hizmeti alım (Teknik Şartnameye göre) işidir.
2 - Yukarıda belirtilen alımımız yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık İhale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.
3 - Tekliflerin TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına ihale gün ve saati olan 07/03/2017 günü saat 14:30’a kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır.
4 - İhale dokümanı TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu Bürosu-Afyonkarahisar adresinde görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup TCDD İşletmesi 7. Bölge Mali İşler Müdürlüğü Afyonkarahisar veznesinden KDV dahil 100,00 TL bedelle temin edilebilir.
5 - Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilecektir.
6 - Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.

EMLAKEKİ.COM ÖZEL HABER

İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir… Deprem bölgesinde ev sınavı sürüyor Ev sahibi ve kiracılar anahtar teslimine dikkat!