Rize - Artvin Havalimanı'nda çalışma vakti

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Rize - Artvin Havalimanı projesinde inşaat çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını açıkladı..

Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Tecrübe Konuşuyor" adlı konferansta konuşan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Ordu-Giresun Havalimanı'nda doluluk oranının beklentileri aştığını, Rize - Artvin Havalimanı'nda inşaat çalışmalarının ise kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda uçuş ve yolcu sayılarının gün geçtikçe Arttığını belirten Yıldırım, önümüzdeki dönem yurtdışına direk uçuşların da başlayacağını söyedi.

Türkiye'de deniz üzerine yapılacak ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı Projesi kapsamında inşaat çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını açıklayan Yıldırım, proje çalışmalarının hızla devam ettiğini, son olarak sondaj ve etüt çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir… Deprem bölgesinde ev sınavı sürüyor Ev sahibi ve kiracılar anahtar teslimine dikkat!