Memurun zam teklifi revize edildi

Memur zammı için sendika ve hükümetin pazarlığı devam ediyor. Çalışma Bakanı Sarıeroğlu, son zam teklifini 2019'un ilk 6 ayında yüzde 4 ikinci 6 için yüzde 5 olarak açıkladı. Memur-SEN, bu teklifi düşünme aşamasında.

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin 2019-2019 zam oranları bugün yeniden görüşüldü. Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu ilk toplantıda 2018 için hem ilk 6 ay hem de ikinci 6 ay için yüzde 3.5 zam teklifinde bulundu. Ancak bu teklif sonrası sendikalarla anlaşma sağlanamadı.

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu, zam oranını revize ettiğiklerini açıkladı ve ye 2019 yılının ilk 6 ayı için yüzde 4, ikinci 6 için yüzde 5 olarak güncelledi.

Memur-SEN Başkanı Ali Yalçın da bu teklif sonrası, '' Konuyu bütün boyutuyla değerlendireceğiz ve ayrıca bir teklif sunacağız. Her 2 taraf için de imza altına aldığımız toplu sözleşmenin altında olmayı çok doğru bulmuyoruz'' açıklamalarında bulundu.

Yazlıklarını belgesiz kiraya verenlere ceza! Konut fiyatlarındaki artış oranı belli oldu Ev fiyatları ve konut kredisi faizleri uçtu! Gülten Dayıoğlu Ödülü sahibini buldu AVM ciroları şubatta yıllık yüzde 114,6 arttı O ülkede konut fiyatları rekora yaklaştı