Mahmutbey gişelerine serbest geçiş sistemi kuruluyor!

Hergün milyonlarca aracın geçtiği Mahmutbey gişelerine serbest geçiş sistemi kuruluyor.. Gişelerde yapılan çalışmalar, 2 Aralık'a kadar devam edecek..

Mahmutbey gişelerine serbest geçiş sistemi kuruluyor.. Çalışmalar kapsamında, OGS ve HGS  algılayıcılar bu konstrüksiyonlara yerleştirilecek. Tesis edilen  konstrüksiyonların altında 4 şeritli araç geçişi sağlanacak şekilde çalışmalar  tamamlanacak ve yol trafiğe açılacak. Söz konusu çalışmalar 2 Aralık'a kadar  sürecek.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Eskişehir Kavşağı'nın şehir merkezi-İstanbul  katılım kolu üst yapı onarım çalışması nedeniyle 7 Ekim'e kadar trafiğe  kapatılarak, ulaşım aynı kavşağın alternatif güzergahından kontrollü sağlanıyor.

Ardeşen-Arhavi yolunun 30. kilometresindeki Kıyıcık Tüneli dağ tüpünde  yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle bugün saat 17.00'ye kadar ulaşım  deniz tüpünden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Emlak Katılım'dan ilk çeyrek bilançosunu açıkladı TOKİ'den 250 bin sosyal konut duyurusu! İşte kira getirisi en düşük şehirler... Konut satışları son 3 yılın en düşük seviyesinde