Le Kule Kartal Residence'ta yüzde 10 ön satış indirimi

2 bloktan meydana gelen Lekule Kartal Residence,"Yeni hayatınızın yeni merkezi" şeklinde lanse ediliyor

Adalar manzaralı dairelerden meydana gelen Lekule'de 81 metrekareden 132 metrekareye kadar daire seçenekleri mevcut. Projede 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. 7 farklı tipte seçeneğin bulunduğu Lekule, Kartal'da konumlandırılıyor.

Zemin + 18 katlı Lekule, mimari yapısından barındırdıklarıyla rahat etmeniz için her türlü konfora sahip. Kat bahçeleri ile manzaranın açık havada tadını çıkartabileceksiniz.

A blokta konutların yer aldığı projenin B bloğunda ticari birimler mevcut. Oflaz Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Lekule'de açık yüzme havuzundan fitness salonuna, çocuk parkından kafeye kadar pek çok seçenek sıralanıyor.

Lekule'de 0 peşinatla

Yüzde 10 indirimle dikkat çeken Lekule'de tapular hemen teslim ediliyor. 0 peşinat 120 ay taksit imkanı sunulan projede, yüzde 1 KDV avantajı dikkat çekiyor.

Lekule'de 1+1 daireler 46 metrekare ile 58 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 2+1 daireler ise 74 metrekare şeklinde tasarlandı.

İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir… Deprem bölgesinde ev sınavı sürüyor Ev sahibi ve kiracılar anahtar teslimine dikkat!