Klasik tutkunlarının rallisi

Mercedes-Benz Türk'ün ana sponsorluğunda, klasik otomobillerin boy gösterdiği Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016 başladı.

Mercedes-Benz Türk'ün ana sponsorluğunda, Klasik Otomobil Kulübü tarafından gerçekleştirilen Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016,  İstanbul'da başladı. Mercedes-Benz'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Park Pisti'nde  başlayan ve 100'e yakın otomobilin katılımıyla gerçekleşen ralli, otomobil  tutkunlarını bir araya getirdi.             

Ralli, İstanbul ve çevresinde yaklaşık 220 kilometrelik parkurda, 6  özel etapta gerçekleşecek. İstanbul Park, Mercedes-AMG Lounge'dan başlayan bir  parkur üzerinden İzmit'e kadar uzanan ralli, başladığı noktada son bulacak.         

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu  Pazarlama ve Satış Direktörü Şükrü Bekdikhan, geçen yıl Klasik Otomobil Kulübü  ile başlattıkları iş birliğini bu yıl da sürdürmekten son derece mutlu  olduklarını ifade etti.     

Mercedes-Benz Türk olarak ikinci kez rallinin ana sponsorluğunu  üstlenmekten gurur duyduklarını belirten Bekdikhan, "Muhteşem görüntülere sahne  olacak ve hepimize nostalji havasını sonuna kadar hissettirecek Mercedes-Benz  Bahar Rallisi 2016'nın tüm katılımcılara ve izleyicilere keyifli bir gün  yaşatmasını diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.             

İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir… Deprem bölgesinde ev sınavı sürüyor Ev sahibi ve kiracılar anahtar teslimine dikkat!