İstWest'te 1+1 daire ne kadar?

Fer Yapı ile Boyner tarafından İstanbul Bahçelievler Yenibosna'da gerçekleştirilen İstWest projesinde satış süreci yüzde 10 indirimli olarak devam etmekte olup fiyatlar 276 bin lira seviyesinden başlıyor..

Starcity AVM'nin karşısında, Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı'na sadece birkaç dakikalık mesafede Fer Yapı ve Boyner ortaklığı tarafından inşa edilen İstWest projesinde 1+0 ile 4+1 arasında değişen tiplerde toplam 999 konut yer alıyor. 70 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede İstwest Meydan isimli bir de çarşı bulunuyor.

İstWest Projesi Fiyatlar
Yaşamın başladığı İstWest projesinde 1+0 dairelerin 276 bin lira ile 300 bin lira arasında değiştiği projede 1+1 evlerin fiyatları 494 bin lira ile 580 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Projede banka kredili ve peşin ödemelere özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor.
 
Emlak Katılım'dan ilk çeyrek bilançosunu açıkladı İşte kira getirisi en düşük şehirler... TOKİ'den 250 bin sosyal konut duyurusu! Konut satışları son 3 yılın en düşük seviyesinde