İstanbullular dikkat! O yolda bakım çalışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde gerçekleştirilecek bakım-onarım çalışması nedeniyle 10 Ağustos'ta E-5 karayolu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım onarım çalışması başlatıyor. Üç etapta bitirilmesi planlanan çalışma, E-5 karayolu üzerinde yapılacak derz değiştirme ve bakım çalışmaları ile Topkapı yönünde yapılacak. 10 Ağustos ’ta başlayacak olan ilk etap çalışmaları 20 Ağustos’ta tamamlanacak. Çalışmaların ikinci etabı ise 20 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında Boğaziçi Köprüsü yönünde gerçekleşecek. Bakım-onarım çalışmalarının son etabı ise 30 Ağustos- 10 Eylül tarihleri arasında Metrobüs güzergahı üzerinde yapılacak.
Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünün gerçekleştireceği çalışmalar, trafik yoğunluğunun en az olduğu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında gerçekleşecek.
Çalışmaların yapılacağı bölgelerde E-5 karayolu çift yönlü ulaşıma kapatılacak. Trafik akışı, geliş ve gidiş yönlerinde ulaşım Mecidiyeköy Meydanı üzerinden sağlanacak.
Emlak Katılım'dan ilk çeyrek bilançosunu açıkladı İşte kira getirisi en düşük şehirler... TOKİ'den 250 bin sosyal konut duyurusu! Konut satışları son 3 yılın en düşük seviyesinde