İncek Life’ın yüzde 60’ı satıldı!

Altın Oran'ın ardından Ankara'da 548 daireli İncek Life'ı büyük bir kampanyayla görücüye çıkaran Sinpaş GYO, şimdiden 328 dairenin satışını tamamladı.

Geçtiğimiz aylarda Altın Oran projesini satışa çıkaran Sinpaş, şimdi de  İncek Life projesinin satışlarına başladı. Biyolojik gölet ve plajıyla rakiplerine fark atan 548 konutluk projenin yüzde 60'ı satıldı.

22 farklı daire tipi

150 bin metrekarelik arazi üzerinde konumlanan projenin 30 bin metrekarelik alanı suya ayrıldı. Projede, 5 farklı blok ve 2 farklı villa bulunuyor. 74 metrekare 1+1'den 451 metrekare 5+1'e farklı metrekarelerde 22 tip daireyi içinde barındıran projede fiyatlar ise 266 bin lira ile 2 milyon 115 bin lira arasında değişiyor. Projenin teslim tarihi de 2014 yazı. 

Sırada rezidans var

Şirket, İncek Life'tan sonra Ankara'da yeni projelere de başlayacak. Projelerden biri Çankaya'da yükselecek. 500 daireli First Rezidans'ta hedef müşteri kitlesini de belirlediklerini kaydeden Çelik, daireleri yabancı ülkelerin büyükelçiliklerine satacaklarını açıkladı. Projenin satışa çıkış tarihi ise Aralık olarak verildi. First Rezidans'ın en tepesinde Centliman Clup olacak.

Gaziosmanpaşa'ya 450 daire

Ancak Şinpaş'ın Ankara'ya yatırımı bunlarla sınırlı değil. Şirket, 2013'ün başlarında Gaziosmanpaşa'da Ankara'nın ikonu iddiasıyla bir başka projeyi daha devreye koyacak. Bu proje de 4 blokta 450 daireden oluşacak. Şirket böylece toplamda 500 milyon liralık yeni yatırıma imza atacak.

Yeni projeyi Erol Evgin çizecek

Projenin reklam yüzü olan Erol Evgin'de Sinpaş'ın bundan sonraki bir projesinde mimari danışmanlık yapacak. Sinpaş'ın yaptığı projeleri yakından takip ettiğini belirten Evgin, "Ankara'nın böyle bir projeye ihtiyacı vardı. Projeyi gördüğümde hakikaten heyecanlandım" dedi. Evgin, Ankara'da konut fiyatlarının İstanbul'a göre daha uygun olduğunu belirterek, "Ben de iyi bir gayrimenkul yatırımcısıyım" dedi. Ömer Faruk Çelik, aynı zamanda yüksek mimar olan Erol Evgin'e yeni projelerini çizme teklifinde bulunurken, Evgin de bu teklifi kabul etti.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, proje yaptıkları bölgelerin hızla geliştiğini, İncek'in de bunun en iyi örneklerinden biri olduğunu belirterek, "Araziyi 2008 yılında satın aldık. Bizden sonra bölgede arsa fiyatları yükseldi ve yeni yatırımlar gelmeye başladı" diyor.

Konut fiyatlarındaki artış oranı belli oldu İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir…