Havaray geliyor

Havaray Projesi için düğmeye basıldı. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Projesi'nin danışmanlık hizmeti işi 20 Ağustos'ta ihale edilecek.

Gülcihan Yelkenci'nin haberine göre , Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesi 20 Ağustos 2014 tarihinde ihale ediliyor. İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından yürütülen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesinin ihalesi saat 10:30'da İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde yapılacak.

PROJE 8 AYDA TAMAMLANACAK
1,60 kilometre uzunlukta olan Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Projesi danışmanlık hizmeti işinin 8 ayda tamamlanacak. Kesinleşmemiş güzergaha göre Sefaköy metrobüs durağından başlayacak olan havaray projesi, Halkalı Meydanı'ndan geçerek, Atakent, İkitelli ve Başakşehir 1. Etap Metrosu'na kadar gidecek.


Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesi, Beylikdüzü İncirli Metrosu, Kirazlı Halkalı LRT Hattı ve Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu ile entegre olacak.

İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir… Deprem bölgesinde ev sınavı sürüyor Ev sahibi ve kiracılar anahtar teslimine dikkat!