Halkbank’tan 2B Kredi Paketi alanlara özel yüzde 60’a varan indirim

Halkbank, 2/B Kredi Paketi ürünüyle 2/B arazisi almak isteyen hak sahiplerine özel avantajlar sunuyor

Halkbank, 2/B Kredi Paketi ürünüyle 2/B arazisi almak isteyen hak sahiplerine özel avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında 2/B arazilerini satın almayı planlayan hak sahipleri, 120 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 0,79'dan başlayan faiz oranlarından yararlanabiliyor. Düzenlenen kanun kapsamında 400 metrekareye kadar 2/B arazilerini yüzde 50 indirimle satın alabilen hak sahipleri, 2/B Kredi Paketi ile ekstra yüzde 20 indirimden faydalanma şansı elde ediyor. Bu sayede Halkbank 2/B Kredi Paketi'ni kullanan müşteriler toplamda yüzde 60'e varan indirimden yararlanabiliyor.
 
2/B Kredi Paketi, uygun faiz oranı ve uzun vade seçeneklerinin yanı sıra müşteri ihtiyaçlarına uygun ödeme planı seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Müşteriler, yıllara göre artan/azalan taksitli, balon (ara) ödemeli ödeme planı seçeneklerinden yararlanabileceği gibi 6 aya varan ödemesiz dönem seçeneğinden de faydalanabiliyor. 2/B arazileri konusunda düzenlenen yasanın hem hak sahiplerine hem de Hazine'ye olumlu geri dönüşleri olacağına inandıklarını ifade eden Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu, “Sunduğumuz 2/B Kredi Paketi ile hak sahiplerine sağlanan avantajın kapsamını daha da genişletiyor; tüketicilerin ihtiyaç ve bütçelerine en uygun kredi ve ödeme planı seçenekleri ile tapularını alabilmelerine imkân tanıyoruz” diye konuştu.
 
İğneada Country taş evler satışa çıktı Yabancıların konut alımında sert düşüş! Merkez Bankası'ndan kiralara yakın takip!