Bulvar'ın ikinci halkası Halkalı Atakent'e geliyor

İstanbul Başakşehir'de dev proje Bulvar İstanbul'a imza atan Maksem İnşaat, şimde de İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'ya yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor...

Bulvar İstanbul, Yedikule Konakları 118 Konut projeleriyle adını duyuran Maksem Yapı, şimde de Bulvar Atakent projesiyle dikkatleri çekiyor.

Halkalı Atakent'e yükselen dev proje Bulvar Atakent, Maksem Yapı ve Oğuzkağan ortaklığı ile hayata geçiyor. Bulvar Atakent, Basın Ekspres'in yanı başında, TEM Otoyolu'na birkaç dakika uzaklıkta inşa ediliyor.



Heryere kolay ulaşım


Bir aile projesi olarak planlanan Bulvar Atakent projesinde 1+0 ve 1+1 dairelere yer verilmedi. Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede bulunan Bulvar Atakent projesinden metro ile İstanbul'un her noktasına, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına ulaşmak mümkün. Bu haber Emlakeki.com'dan çalınmıştır 

2 bin 274 metrekarelik arsa üzerine kurulan Bulvar Atakent,  5 bloktan oluşuyor. Projede 394 daire ve 31 ticari ünite bulunuyor. 

İnşaat çalışmaları için ilk kazma vurulurken, projenin tamamlanarak kısa bir süre içerisinde lansmana çıkması bekleniyor. 

Emlakeki.com/  Seçil Selen 

Konut fiyatlarındaki artış oranı belli oldu Gülten Dayıoğlu Ödülü sahibini buldu İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir…