Bülent Ersoy Bodrum'da iki süper villa aldı

Bülent Ersoy Bodrum'da iki süper villa aldı. Ünlü 'diva' Bülent Ersoy, satın aldığı iki villanın tapu işlemleri için Bodrum'a gitti. Villaların fiyatını açıklamayan Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'e komşu oldu.

Bülent Ersoy Bodrum'da iki süper villa satın aldı. Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, satın aldığı villaların tapu işlemi için Bodrum'a gitti. Villaların toplam 40 milyon TL olduğu belirtildi. 

Bülent Ersoy'un villa satın aldığı sitede Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evleri var. Bodrum Kalesi manzaralı sitenin adı 'ünlüler sitesine' çıktı bile...

Bülent Ersoy, Bodrum'da toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'daydı. Posta'daki habere göre villalar için Bülent Ersoy'a toplam 40 milyon TL verdi. 

Tapu devir teslim işlemlerini tamamlayan Bülent Ersoy, Bodrum'da arkadaşlarıyla bir restoranda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ersoy, normalde korona virüs salgını sebebiyle pek dışarı çıkmadığını söyledi. Ersoy, "Korona virüs ile ilgili herkes bir açıklama yapıyor. Benim bir şey söylemem abesle iştigal olur. Virüsle ilgili bilirkişiler açıklama yapıyor, ben de layıkıyla uygulama çalışıyorum." dedi.

Usta sanatçı, "Bodrum'dan iki villa aldım. İki günlüğüne onun için geldim. Yarın tapu işlemleri bitiyor, İşlerim bitince hemen İstanbul'a döneceğim" diye konuştu.

FİYATLARI ABARTILI YAZDILAR

Daha önce basında villaların fiyatları ile ilgili çıkan haberlerin abartılı olduğuna değinen Ersoy, "Zaten rakamları biliyorsunuz. Ben fiyat konuşmam, buna gerek yok, beğendim ve iki villa aldım" ifadelerini kullandı. Pandemi döneminde Bodrum'da ikinci konutları olanların nüfus kayıtlarını ilçeye aldırmaları çağrıları olduğunun hatırlatılması üzerine Ersoy, "Ben duymadım. Böyle şeyleri çok da ciddiye almam. Kararları kendim veririm ve onu uygularım" diye konuştu.

Konut fiyatlarındaki artış oranı belli oldu Gülten Dayıoğlu Ödülü sahibini buldu İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir…