3. Köprü bağlantı yolları ihalesi ertelendi!

İstanbul’daki Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi çerçevesindeki bağlantı yolları ihalesinin dördüncü kez ertelenmesine ilişkin duyurular, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün konuya ilişkin zeyilnamesine göre, Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi Kurtköy (İstanbul) - Akyazı (Sakarya) (bağlantı yolları dahil) ve Kınalı-Odayeri kesimine ait ihale tarihleri, gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda tekliflerin hazırlanabilmesi için ek süreye ihtiyaç duyulacağı anlaşıldığından revize edildi.

6 Mart’tan beri tehir
Daha önce 31 Ağustos Pazartesi günü açılacağı açıklanan Kurtköy-Akyazı kesimi işine ait ihale 1 Mart 2016’a, 7 Eylül’de açılacağı duyurulan Kınalı-Odayeri kesimi işine ait ihale ise 8 Mart 2016’a kaldı. İlk önce 6 Mart’ta açılacağı duyurulan bu ihalelerin tarihi, daha sonra 6 Mayıs’a, ardından da 30 Haziran’a ertelenmişti.

İğneada Country taş evler satışa çıktı Yabancıların konut alımında sert düşüş! Deprem bölgesinde ev sınavı sürüyor Ev sahibi ve kiracılar anahtar teslimine dikkat! Merkez Bankası'ndan kiralara yakın takip!