2/B arazilerinde büyük indirim!

Halkbank, yeni ürünü 2/B Kredi Paketi ile 2/B arazilerini satın almayı planlayan hak sahiplerine 120 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 1,05'ten başlayan faiz oranlarıylakredi fırsatı sunuyor.

Kanun kapsamında 2/B arazilerini yüzde 30 indirimli satın alma hakkına sahip kişiler, Halkbank'ın 2/B Arsa ve Destek kredilerini kullanarak yaptıkları peşin alımlarda ilave yüzde 20 indirim kazanıyor. Böylece Halkbank'ın 2/B Kredi Paketi'ni kullanan tüketiciler toplamda yüzde 44 indirimden yararlanabiliyor.

2/B arazileriyle ilgili yasanın, hem hak sahiplerine hem de Hazine'ye olumlu geri dönüşlerinin olacağına inandıklarını ifade eden Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu, '2/B Kredi Paketi'yle hak sahiplerine sağlanan avantajın kapsamını daha da genişletiyor, tüketicilerin ihtiyaç ve bütçelerine en uygun kredi ve ödeme planı seçenekleriyle tapularını alabilmelerine imkan sağlıyoruz' diye konuştu.

Akşam

Emlak Katılım'dan ilk çeyrek bilançosunu açıkladı İşte kira getirisi en düşük şehirler... TOKİ'den 250 bin sosyal konut duyurusu! Konut satışları son 3 yılın en düşük seviyesinde