Konut Haberleri
11 Kas 2020 16:51 Son Güncelleme: 11 Kas 2020 17:11

Alya Onist’te yaşam yıl bitmeden başlıyor

Beylikdüzü Kavaklı'da yatay mimari konseptiyle geniş bahçelere sahip konutların üretildiği Alya Onist'te yıl bitmeden yaşam başlıyor.

Alya Onist’te yaşam yıl bitmeden başlıyor

Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Alya Onist’te yaşam başlıyor. Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projede teslimatlar için start veriliyor. 

İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelindiği belirtilen Alya Onist,  konsepti, donanımı ve yatırımcıya sunduğu yüksek kazanç faktörüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Teslimlerle birlikte yıl bitmeden yaşamın başlayacağı Alya Onist,  7 bin metrekarelik alan üzerinde, 8 bloktan oluşuyor. 

2+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan 106 daireden oluşan proje geleneksel mahalle konseptine sahip. Projedeki 3+2, 5+2 ve 6+2 büyüklüğe sahip dubleks konutlar, 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

YATAY MİMARİ VE GENİŞ BAHÇELİ  

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konuya ilişkin şunları söyledi:
 
“Projemiz, sahip olduğu yatay mimari tasarımı, geniş bahçeli dairelerinden oluşan geleneksel mahalle konsepti ile pandemi döneminde oluşan izole yaşam arayışına tek başına cevap veriyor. Yılbaşında başlattığımız yatırım atağıyla projemizin inşaat çalışmalarında hız kesmedik. Projemize gelen talep özellikle pandemi döneminde yükselen bir grafik çizdi. Sunduğumuz hemen tapu avantajın talepte çok büyük etkisini gördük. Geniş bahçe ve yeşil alanla zenginleştirilmiş sosyal donatı alanımız ile de izole yaşamın tüm unsurlarını içerisinde barındıran bir projeye imza attık. Köklü tecrübe ve güçlü finansal yapımızla olgunlaştırdığımız Alya markamızın olgunluk eseri olarak gördüğümüz projemizde teslim aşamasına geçtik. 1 oda 1 salondan, 6 oda 2 salona kadar farklı tiplerde 106 daireden oluşan projemizin son tamamlanan 3+2, 5+2, 6+2 dubleks dairelerden oluşan kısmını, 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz.
 
ÇEKİRDEK AİLEYE VE BÜYÜK AİLEYE GÖRE 

120 ile 290 metrekare arasında değişen, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte, 8 blokta toplam 106 konut olarak tasarlanan proje, bu donanımıyla çekirdek ailelerin de kalabalık ailelerin de beklentisini tek başına karşılıyor. 
 
Beylikdüzü Kavaklı’daki Alya Onist, 600 yat bağlama kapasitesine sahip West İstanbul Marina’ya yürüme mesafesinde... İDO iskelesine 2 dakika, Yaşam Vadisi’ne 2 dakika, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika, TEM bağlantı yoluna 7 dakika, E-5bağlantı yoluna 5 dakika, Büyükçekmece’ye 2 dakika, Ambarlı Limanı’na 4 dakika, en yakın eğitim kurumlarına 1 dakika, hastanelere 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.
 
 

ETİKETLER
#Alya Onist