Konut Haberleri
02 Şub 2015 16:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:21

Alper İnşaat'ta kredi şoku! Ev burada tapu nerede?

Son yıllarda gayrimenkul sektöründe atağa geçen ülkemizde firmaların tüketici memnuniyetini üst düzeyde tutması ve sorunlara hızlı çözümler üretebiliyor olması gerçekten çok önemli.

Alper İnşaat'ta kredi şoku! Ev burada tapu nerede?
Devam ve tekrar eden tüketici sorunları satışları büyük sekteye uğratabileceği gibi sektördeki güveni de ortadan kaldırabilir.
 
Alper İnşaat, 2000 yılından beri Selective adı altında bir çok farklı proje geliştiren ve bugüne kadar konut satın alan tüketicilerin memnuniyeti ile ilgili herhangi bir sorunun kulağımıza gelmediği bir firma idi.

Ancak Kartal’da Selective Kartal Evleri’ni yapan Alper İnşaat da tapu ile ilgili sorunla karşımıza çıktı.

Projeden konut alan hak sahipleri ‘Selective Kartal Evleri’ndeki tapumu vermiyorlar’ diye isyan bayrağını açmış durumda.

Evlerini senetle alan vatandaş, tüm senetlerin bedellerini ödediği halde tapularını üzerlerine alamıyorlar. Ne yapacağını bilemeyen vatandaş çareyi şikayet sitelerine, işte bu mesajı göndermekte buldu:

“Evimizi senetle aldık. Bütün senetleri ödediğim halde evimin üzerinden kredi çekilmiş ve evim bankadan ipotek altına alınmış, borçlarını ödemedikleri için evimin tapusunu üzerime geçirmiyorlar. Konu hakkında şirket yetkilileri ile defalarca görüşmeme rağmen oyalamaktadırlar. Konu ile ilgili şikayetimin bir an önce çözülmesi için şirket yetkililerinin çözüm üretmesini istiyorum.”

Bir diğer şikayet ise kısa ve net:

“Selective Kartal Evleri’ndeki tapumu vermiyorlar.”