Konut Haberleri
17 Nis 2016 11:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:13

''Alo TOKİ'' tüm sorularınızı yanıtlayacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, vatandaşların sorularını cevaplayabilecek bir çağrı merkezi sistemi kurulduğunu belirtti. Vatandaşlar bu hatla hafta içi ve hafta sonu sorularına yanıt bulacak.

''Alo TOKİ'' tüm sorularınızı yanıtlayacak!
Her bütçeden vatandaşı ev sahibi yapmaya yönelik projelere imza atan TOKİ, 81 ilde tüm hızla çalışmalarına devam ediyor. 

Vatandaşların projeler hakkında bilgi alabilmesini sağlayan yeni bir sistem geliştirildi. Konuyla ilgili TOKİ Başkanı Ergün Turan açıklama yaptı.


Turan, bugüne kadar 81 ilde 3 bin 198 şantiyede 700 bini aşkın konut inşa edildiğini, öncü uygulamalarda sektörde hizmetlerin sürdürüldüğünü bildirdi.

Ergün Turan, hizmete açılan “Alo TOKİ” çağrı merkezi ile vatandaşların tüm sorularına yanıt verdiklerini söyledi. Çağrı merkezinin vatandaşlara hafta sonu da hizmet verdiğini belirten Turan, “Yeni projeler, başvuru koşulları, site yönetim hizmetleri gibi merak edilen tüm sorular, TOKİ Çağrı Merkezi tarafından yanıtlanıyor. Hafta içi 08.30-20.00, hafta sonu 09.00-18.00 saatlerinde hizmet veriliyor” dedi.