Konut Haberleri
21 Ara 2016 16:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:54

Ali Ağaoğlu'nun mutlu günü! Kızını evlendiriyor!

Ali Ağaoğlu biricik kızı Sena'yı evlendiriyor. Ağaoğlu, kızının dün akşam yapılan kına gecesine de baskın yaptı...

Ali Ağaoğlu'nun mutlu günü! Kızını evlendiriyor!
Ünlü inşaat patronu Ali Ağaoğlu, bu ara tatlı bir heyecanı duygu dolu anlarla yaşıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, biricik kızı Sena Ağaoğlu'nun mürüvvetine şahit olacak. Ali Ağaoğlu, dün akşam kızı Sena'nın "Kınası"na baskın yaptı.



Geleneklerimize uygun olarak Kına’ya gelen ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun yanında damadı Koray Kırcal ve oğlu Alican Ağaoğlu ile birlikte kızının eline tam kına yakılırken sürpriz baskın yaptı. Duygusal anları yaşandığı bu özel gecede Ali Ağaoğlu zaman zaman gözleri dolarken, kızının bu mutlu gecesinde  kızı Sena ile bol bol dans etti.



24 Aralık’ta Koray Kırcal ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi dün akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı. Yaklaşık 150 yakın aile dostlarının katıldığı Kına gecesi, son haftalarda yaşanan terör olaylarından dolayı özellikle Ali Ağaoğlu’nun istediği doğrultusunda şatafattan uzak, sade bir tören ile yapılması tercih edildi. Kınası yakılan Sena Ağaoğlu modacı Zuhair Murad imzasını taşıyan kıyafeti ile göz doldururken, gece boyunca güzeliği ve şıklığıyla da göz kamaştırdı.