Konut Haberleri
20 Mar 2017 11:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:03

Ali Ağaoğlu Trabzon ve Yalova'ya açılıyor!

İstanbul'da ''My'' konseptli projelere imza atan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu konseptle Yalova ve Trabzon'da da konut projeleri hayata geçirecek...

Ali Ağaoğlu Trabzon ve Yalova'ya açılıyor!
Birçok markalı konut projesine imza atan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, yeni projeler için yönünü Yalova ve Tarbzon'a çevirdi...

Ağaoğlu, İstanbul'da hayata geçirdiği ''My'' konseptli konut projelerini Anadolu'ya da götürecek. Ali Ağaoğlu, önce memleketi Trabzon’da, sonra Yalova’da 2 milyar lirayı aşkın değere sahip proje üretecek.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Ülkemde her il güzel ama bizim için memleketimiz olan Trabzon’un yeri ayrı. Ciddi potansiyel gördük'' dedi ve ekledi: ''Trabzon merkezde konutu ofisi oteli olan büyük karma bir proje yapacağız. Alan 200 dönüm. Bir de Yalova’da 700 milyon lira değere sahip karma bir inşaat olacak”.

Her iki projenin değerinin 2 milyar lirayı aşacağını belirten Ağaoğlu, projeleri Ortadoğu’da da pazarlayacağını dile getirdi. Ağaoğlu, Arapların bu iki ile yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çekti.

Ağaoğlu markası yurt dışına da açılacak

Ağaoğlu, Uludağ’daki geleneksel basın toplantısında inşaat ve enerji yatırımlarına devam edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl “Hayatımın hiçbir döneminde iş yapmak bu kadar zor olmadı” diyerek bürokrasiden şikayet eden Ağaoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında görevden alınmalarla bürokrasinin kısmen de olsa hızlandığını dile getirdi.

Ağaoğlu, “Bürokrasinin bir kısmı temizlendi ama daha belediyeler, siyasiler ayağı duruyor. Biz işadamıyız. Zorluklar bizi yıldıramaz. Önümüzde duvar da olsa onu aşmaya, yıkmaya çalışıyoruz” dedi. Ağaoğlu, bu yıl belediyeleri aşmaları halinde 3-4 projeye başlayabileceklerini kaydederek,

Anadolu yakasında 2 projeye başlamak istediklerini, birinin de Çekmeköy’de olduğunu dile getirdi. Ağaoğlu, Bodrum’da da yaşlı bakım merkezi projesi olduğunu söyledi. Ağaoğlu, markayı yurtdışına taşıma projelerinin bulunduğunu belirterek, Orta Doğu’dan, Asya’dan talep aldıklarını dile getirdi.Ağaoğlu İran’a girme fikirlerinin olduğunu kaydetti.

Atatürk heykeli

Ağaoğlu, Maslak 1453’te hem Fatih Sultan Mehmet hem de Atatürk heykeli yaptırıyor. Fatih heykeli projedeki cadde girişinde yer alırken, Atatürk heykeli meydanda sergilenecek.

Ağaoğlu, bir başka Atatürk heykelini de Ortaköy’deki evinin bahçesine köprüden geçerken görünecek şekilde yaptırıyor. Bu ay açılması beklenen heykel için yurtdışındaki sanatçılarla çalışılırken, İlber Ortaylı’dan danışmanlık alınıyor.