Konut Haberleri
07 Ara 2012 12:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:13

Ali Ağaoğlu, Alaton’la mahkemelik oldu!

Alarko Holding’in KAP’a yaptığı açıklamayla gün yüzüne çıkan ve karşılıklı açıklamalarla iyice sertleşen Alaton-Ağaoğlu tartışması yargıya taşındı.

Ali Ağaoğlu,  Alaton’la mahkemelik oldu!

Alarko Holding’in KAP’a yaptığı açıklamayla gün yüzüne çıkan ve karşılıklı açıklamalarla iyice sertleşen Alaton-Ağaoğlu tartışması yargıya taşındı.  Alarko Holding, Ortaköy'de hissedarı olduğu arazinin diğer yüzde 33'lük payının Ali Ağaoğlu'na satışına karşı dava açtı.

Alarko Holding'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin yüzde 33 payı sahibi olduğu Ortaköy'deki arazinin diğer yüzde 33'lük payına ilişkin olarak "önalım hakkının" kullandırılması için dava açıldığı belirtildi.

Ortaköy'de üç kişiye ait olan arazinin yüzde 33'lük payını Alarko Holding satın almış, geriye kalan iki adet yüzde 33'lük kısmı ise Ali Ağaoğlu diğer iki ortaktan almıştı.

Ali Ağaoğlu’nun arsanın yüzde 33’lük payını almasının ardından yaptığı “Arsaya otel yapacağız” açıklaması üzerine Ağaoğlu-Alaton tartışması başlamıştı. Tartışma geçen hafta ağır sözlerin söylenmesiyle farklı bir boyuta taşınmıştı.