Sektörel
25 Haz 2013 10:46 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:29

Alfemo Mobilya, Ordu'ya konsept mağaza açtı

Alfemo Mobilya, yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdürüyor

Alfemo Mobilya, Ordu'ya konsept mağaza açtı
Türkiye'de tasarım mobilyanın en önemli markalarından Alfemo, 2012 yılı başında, yepyeni bir mağazacılık stratejisi izleyeceğini açıklamıştı. O tarihten bu yana, "konsept mağazacılık" anlayışıyla yoluna devam eden Alfemo, mevcut mağazalarında gerçekleştirdiği tepeden tırnağa değişimin yanı sıra, Türkiye'nin dört bir yanında açtığı yeni mağazalarla hızlı büyümesini sürdürüyor.
 
Alfemo, geçtiğimiz günlerde yaptığı Bursa Mağazası açılışının hemen ardından; şimdi de konsept mağazalarına Ordu'da bir yenisini ekledi.
 
Ordu'nun güçlü ailelerinden birinin bayiliğini üstlendiği Alfemo Mobilya'nın görkemli açılış törenine Alfemo üst düzey yönetim kadrosu ile birlikte çok sayıda seçkin davetli katıldı.
 
Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, yaptığı açılış konuşmasında İzmir'de 200 bin metre açık 70 bin metrekare kapalı alanda dünyadaki en son teknolojileri kullanarak üretim yapan  Alfemo'nun konsept mağazacılık anlayışının gerek tüketici, gerekse yatırımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandığını
belirtti. Yatırımcı taleplerini titizlikle değerlendirdiklerini söyleyen Zoral, "geçen hafta Bursalıları Alfemo ile buluşturduk, şimdi de Ordu'dayız. 2013 yılı sonuna dek mağazalarımıza yenilerini eklemeye hız kesmeden devam edeceğiz" dedi. Süleyman Zoral sözlerini,  "Alfemo olarak tüketiciye sadece mobilya değil; yaşam tarzı sunuyoruz. Bu güzel kentte bulunmaktan son derece memnunuz. Alfemo Mağazamız Ordu'ya hayırlı olsun" diye sürdürdü.
 
Yapılan konuşmaların ardından, Ordu'nun en işlek caddelerinden biri olan Kazım Karabekir Caddesindeki;  1500 m2 alana sahip 4 katlı Ordu Alfemo mağazasının açılışı alkışlarla gerçekleştirildi.
 
Kobiden