Sektörel
18 Haz 2013 09:06 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:28

Alfemo, Bursa'ya konsept mağaza açtı!

Bursa'nın tanınmış ailelerinden Şekerciler'in Bayiliğini üstlendiği Alfemo Mobilya, hizmete açıldı

Alfemo, Bursa'ya konsept mağaza açtı!
Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, sayısı hızla artan mağazalarına Bursa'da bir yenisini ekledi. Alfemo'nun yeni konsept mağazacılık anlayışının en şık örneklerinden biri olan Bursa Alfemo, kentteki evlere yeni bir soluk, canlılık ve renk katacak seçkin ve yaratıcı tasarımları açılışa özel fırsatlarla sunuyor.
 
Bursa'nın tanınmış ailelerinden Şekerciler'in Bayiliğini üstlendiği Alfemo Mobilya'nın açılış törenine Yıldırım İlçesi Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilifer İlçesi Belediye Başkan Vekili Adil Karaoğlu, BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, Alfemo Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Davulcuoğlu ve ALFEMO üst düzey yönetim kadrosunun yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.
 
Alfemo Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı yaptığı konuşmada, Alfemo Mobilya'nın İzmir ‘de 200 bin metre açık 70 bin metre kare kapalı bir alanda dünyadaki en son teknolojileri kullanarak üretim yapan  bir mobilya markası olduklarını belirterek, ‘5 kıtada 60'ı aşkın ülkeye ihracat yapan ve Türk mobilya sektörünü dünyada en iyi şekilde temsil etmeye çalışan mobilya firmasıyız' dedi. Davulcuoğlu sözlerini,  “Alfemo olarak tüketiciye sadece mobilya değil; yaşam tarzı sunuyoruz. Bursa'da Şekercioğlu ailesi ile işbirliği yapmaktan son derece memnunuz, Alfemo Mağazamız Bursa'ya hayırlı olsun” diye sürdürdü.  
 
Yapılan konuşmaların ardından 2800 m2 alana sahip 4 katlı Bursa Alfemo mağazasının açılışı alkışlarla gerçekleştirildi.
 
Kobiden