Kentsel Dönüşüm
22 Eki 2020 11:30 Son Güncelleme: 22 Eki 2020 11:30

Aktaş Kentsel Dönüşüm'ünde 357 konut için ihale günü belli oldu

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından Aktaş Mahallesi'nin kentsel dönüşümü için açılacak olan ihalenin tarihi belli oldu. Aktaş Kentsel Dönüşümü Projesi'nde 357 konutun inşaası için ihale ile düğmeye basılıyor.

Aktaş Kentsel Dönüşüm'ünde 357 konut için ihale günü belli oldu

Altındağ Belediyesi, Aktaş Mahallesi'nin kentsel dönüşümüyle yapılacak yeni konutlarını bekleyen hak sahiplerine müjdeyi verdi. 357 konutun yer alacağı Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale tarihi belli oldu. İhalenin TOKİ tarafından 6 Kasım’da düzenleneceği açıklandı.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşümün başlayacağının sözünü vermiştik. Şükürler olsun, yine sözümüzü tuttuk. Vatandaşlarımıza mahçup olmadık. Çok hızlı bir biçimde konuyu sonuçlandırdık. Aktaş'ta yapılacak modern konutlar için ihale tarihi belli oldu. TOKİ, 6 Kasım'da ihaleyi gerçekleştirecek. Sonra da yine çok hızlı bir biçimde değişim ve dönüşüm başlayacak inşallah" dedi.

357 MODERN KONUT

Aktaş Mahallesi'ndeki sağlıksız yapıların yıkımının hızlı gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Balcı, bölgede 357 modern konut üretileceğini söyledi. Balcı "Kentsel dönüşüm yaptığımız alanlarda, vatandaşlarımızı, esnafımızı hiçbir şekilde mağdur etmeyecek adımları atmaya gayret gösteriyoruz. Hak sahiplerimizin kısa sürede modern konutlarına kavuşması için elimizden geleni yapacağız" dedi.