Politika
04 Şub 2019 14:59 Son Güncelleme: 04 Şub 2019 15:25

AK Parti'nin adayı Taşyürek: Kartal’ın hakkı Kartal’a verilecek

Kartal’a hizmet etmenin hakkını vermek için aday olduğunu söyleyen Ak Parti Kartal Belediye adayı Ebubekir Taşyürek, “Bu hakkı teslim etmek için tüm yüreğimle çalışacağım. Kartal artık hak ettiği hizmeti alacak” dedi.

AK Parti'nin adayı Taşyürek: Kartal’ın hakkı Kartal’a verilecek

Kartal’da vatandaşların hayal kırıklıklarına şahit olduğunu vurgulayan Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı Ebubekir Taşyürek, dermansızlara derman, çaresizlere çare olacaklarını söyledi. Kartal’ın gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık olduğuna dikkat çekti. Kartal’ın AK Parti belediyeciliği ile güçlü alt yapısına kavuşacağını sözlerine ekledi. 

 Kartala çöp, çukur ve çamur yakışmaz

Ebubekir Taşyürek, “Ak Parti belediye anlayışı 1994 mahalli seçimlerinden bu yana zenginleşerek gelişti. 2004'te slogan ‘yerel kalkınma başlıyor’du.  Şimdi ise ‘memleket işi, gönül işi’ diyoruz. Biz bu işe gönlümüzü verdik. Hiç kimseye ayrımcılık yapmadan, her zaman vatandaşının yanında olan bir belediyecilik prensibiyle hareket edeceğiz. Dini, dili, kökeni veya mezhebi ne olursa olsun herkesi kucaklayacağız. Etkin ve verimli bir yönetim modeliyle, kaynakları sadece ve sadece vatandaşlarımız için kullanacağız. Adaletten ne olursa olsun şaşmayacağız.  Yoksulun, yetimin, öksüzün yakınında olacağız.” dedi.

Ortak akıl ve şeffaf bir yönetim anlayışı hâkim olacak

Belediye hizmetlerini her hane için erişilebilir kılacaklarının önemine değinen Ebubekir Taşyürek, “Yerel yönetimler tecrübe ister, birikim ister. Önce Allah’ın izniyle, sonra aziz milletimizin desteğiyle biz bu yarışı önde bitireceğiz. Bizi bekleyen umutları, seçim çalışması yaparken duyduğumuz yürekleri boşa çıkarmayacağız. Partimizin millet sevgisini, vatandaşımızın mütevazı ve sağduyulu yaklaşımını hiçbir zaman unutmadan şevkle çalışacağız. Sorun üreten değil, sorun çözen bir zihniyetle hizmet sunacağız.” yorumunda bulundu.