Güncel
11 Oca 2021 11:54 Son Güncelleme: 11 Oca 2021 12:04

Ajda'nın villasına Dubaili prens talip oldu!

Süperstar Ajda Pekkan'ın üç yıldır satılamayan villasına Dubaili bir prensin talip olduğu yazıldı. Hürriyet gazetesinin haberine göre Ajda'nın villası yeni sahibini bekliyor.

Ajda'nın villasına Dubaili prens talip oldu!

Ajda Pekkan’ın üç yıldır satmak için uğraştığı Bahçeköy'deki villasına nihayet bir alıcı çıktı. Şu anda bu bir iddia. Hürriyet'in magazin haberleri arasında yer alan iddiaya göre Süperstar'ın villasına Dubaili bir prens talip oldu. Haberde alıcı prensin ismi yazılmadı, Ajda'nın görüşlerine de yer verilmedi. 

Dubaili bir prens, Süperstar Ajda Pekkan’ın yıllardır satmak istediği ancak alıcı bulamadığı Bahçeköy’de bulunan villasını almak için görüşmelerde bulundu. Kimliği şimdilik gizli tutulan prens, salgının hafiflediği dönemde Türkiye’ye gelip villayı gezip, Pekkan ile tanışmak istiyor.

1100 METREKARE ARSA ÜZERİNE İNŞA EDİLDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Süperstar, 3 yıl önce 40 milyon liraya satılığa çıkardığı üç katlı villa için çok sayıda emlakçıyla görüşmelerde bulundu. Ancak eve hiç bir alıcı çıkmadı. Evi satmak isteyen sanatçı sonunda çareyi büyük bir indirim yapmakta buldu. Yeni fiyatı 20 milyon lira olan yalı, şimdi yeni sahibini bekliyor.

HAVUZ VE SPOR SALONU VAR

Toplamda 1100 metrekare arsa üzerinde bulunan villanın kullanım alanı ise 960 metrekare. Özel olarak tasarlanmış villada 6 oda ve 2 salon var.

Evin içerisinde spor salonu, asansör, hizmetli yaşam alanı ve çalışma odası da bulunuyor. Büyük bir havuza sahip olan ev 24 saat özel güvenlikler tarafından korunuyor.

KARANTİNA KURALLARI KOYDU

Karantinada günlerinde ultra lüks villasında kalan Ajda Pekkan, Bahçeköy’deki minik sarayında neler yaptı?

Ajda Pekkan'ın 1100 metrekarelik villasının her köşesi dezenfekte edildi. 1100 metrekarelik villasını içten ve dıştan temizletmek 30 bin TL’ye mal oldu.

İLAÇLI SULARLA TEMİZLENİYOR!

Evdeki aksesuar, biblo, halı gibi eşyaları deposuna kaldırttı. Dekarosyonu değiştirdi. Salon, yatak odası ve banyosu her gün ilaçlı sularla temizleniyor.

EVDE MASKE ŞARTI

2 yardımcısı da maskeyle çalışıyor. Evde de sosyal mesafe kuralına uyuyorlar.. Her sabah 1 saat koşu bandında yürüyor, jimnastik hareketlerinin ardından 30 dakikasını da yoga yapmak için harcıyor.