Konut Haberleri
03 Eki 2018 12:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:59

Ajda Pekkan villasını satıyor

Ani bir kararla villasını satmaya kara veren Ajda Pekkan, alıcı bulamayınca 8 milyon 700 bin dolarlık evin fiyatında 200 bin dolarlık bir indirim yaptı.

Ajda Pekkan villasını satıyor
Ajda Pekkan'ın, İstanbul Bahçeköy'de bulunan villasını yıllar önce kendi zevkine göre dekore ettirmişti. Ani bir kararla evini satmaya karar veren Pekkan, villasına alıcı bulamadığı için 8 milyon 700 bin dolara satışa çıkardığı evinin fiyatında 200 bin liralık bir indirime gitti.

KÖTÜ HATIRALARI OLDUĞU İÇİN SATIYOR

Ajda Pekkan'ın yakın dostu Ayşe Ersayın'ın bu villada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi üzerine yıkılan sanatçı, Ersayın'ın vefatının ardından villasını apar topar satışa çıkardı ve satış rakamında indirim yaptı. 



EVİN SARAYDAN FARKI YOK

Bahçeköy'de orman içerisinde özel bir sitede bulunan ev, toplamda 1,300 metre kare arsa üzerine kurulu. Evin kullanım alanı ise 1,100 metrekare. Özel olarak dekore edilen villada 6 oda ve 2 salon bulunan evin içerisinde asansör, hizmetli yaşam alanı ve çalışma odasının da yer aldığı yüzme havuzlu ve 24 saat korunuyor.

ŞEHİR MERKEZİNE YAKIN BİR YERDE YAŞAMAK İSTİYOR

2013 yılında aynı evi tekrar satışa koyan Süperstar gerekçe olarak şehrin merkezinde yaşamak istediği göstermişti. Ayşe Ersayın'ın evinde misafir eden sanatçı, arkadaşının acı kaybı üzerine fiyatta indirim yaparak tekrar satışa koydu.