Konut Haberleri
06 Kas 2020 10:12 Son Güncelleme: 06 Kas 2020 10:26

Ajda Pekkan villası satılmadığı için emlakçıları dava ediyor

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki satılamayan villasıyla ilgili emlakçıları davaya hazırlanıyor. Ajda Pekkan, beş yıldır satılamayan villasıyla ilgili olarak emlakçıları suçluyor.

Ajda Pekkan villası satılmadığı için emlakçıları dava ediyor

Süperstar Ajda Pekkan beş yıldır satılamayan villasıyla ilgili emlakçıları davaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı Bahçeköy'deki villasıın yıllardır satılamamasının ceremesini emlakçılara çektirmek için mahkemeye gidiyor. 

74 yaşındaki süperstar Ajda Pekkan'ın Bahçeköy'deki villası beş yıldır satışta duruyor. Bir türlü alıcı bulunamayan villayla ilgili ünlü şarkıcı yeni bir adım atıyor. 

Süperstar Ajda Pekkan'ın tam beş yıl önce satışa çıkardığı Bahçeköy'de bulunan villasına bir türlü alıcı çıkmadı. Ünlü şarkıcı, villasının fiyatında aralıklarla zam ve indirimler yaptı.

Villanın 2015 yılından bu yana satılamamasının emlakçıların suçu olduğunu savunan usta sanatçı, soluğu mahkemede almaya karar verdi. 

Ajda Pekkan, villasını 55 milyon liradan 39 milyon liraya kadar birçok farklı fiyatla internetten satmak için ilana koyan birçok farklı emlakçıya dava açıyor.