Konut Haberleri
21 Eki 2015 11:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:37

Ağaoğlu'ndan Dünya rekoru

Kanada'nın 1306 baret giyme rekorunu, 2 bin 770 çalışanına baret giydirerek kıran Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ilerleyen dönemlerde kendi rekorlarını egale etmeyi hedeflediklerini söyledi

Ağaoğlu'ndan Dünya rekoru
Ağaoğlu Şirketler Grubu, aynı anda 2 bin 770 çalışanına baret giydirerek Kanada'nın 1306 baretlik rekorunu kırdı ve Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirilen organizasyona Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı ve Ağaoğlu Projeler Genel Koordinatörü Mimar Murat Acar gibi isimler katıldı.



Guinness Türkiye Temsilcisi Şeyma Subaşı'nın onayıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Ağaoğlu Şirketler Grubu, önümüzdeki dönemde ise kendi rekorunu egale etmeyi hedeflediğini duyurdu. Rekorun onaylanmasından sonra büyük sevinç yaşayan çalışanlara teşekkür eden Ağaoğlu, "Bu ödülü ben değil siz alıyorsunuz. Siz olmasanız hiç bir şeyi başaramayız. Sizler benim için herşeyden daha önemlisiniz. Sizin bir damla kanınız, benim tüm malvarlığımdan çok daha değerli" dedi.